Opvanglocaties in Nijverdal

Ben je op zoek naar een lieve, betrokken gastouder in Nijverdal die alle aandacht heeft voor jouw kind en het spelenderwijs ondersteunt in zijn of haar ontwikkeling? Gastouderbureau de Bengel begeleidt ouders bij het vinden van de perfecte gastouder en de ideale opvang omgeving voor jouw kind. We bieden zowel dagopvang als naschoolse opvang in de leeftijd van 0 tot 12 jaar in Nijverdal.

Al onze gastouders bieden een veilige omgeving en een helder dagritme. Dat is een fijne basis voor alle kinderen. Maar vind je daarnaast buitenspelen, met andere kinderen omgaan, de natuur in en (huis)dieren belangrijk voor je kind? Of wil je dat juist dat lezen, muziek en creativiteit spelenderwijs worden gestimuleerd? Onze kinderopvang adviseurs zorgen voor dé beste match tussen kind, ouder en gastouder in Albergen.

Bekijk onze gastouders in onze gastoudermarkt. Of neem contact op met een van onze kinderopvang adviseurs voor alle mogelijkheden.

11 juni 2019
Gastouder Sanne

Gastouder Sanne

Voorstellen gastouder Nijverdal Sanne Mijn naam is Sanne (1990), ik woon samen met mijn vriend Bob en dochter Vayèn in een eengezinswoning in de wijk ‘n Oaln Diek in Nijverdal. Nadat ik in 2010 mijn opleiding SPW heb behaald ben ik 3 jaar werkzaam geweest in de kinderopvang. Helaas kon ik daar niet blijven vanwege de bezuinigingen. Omdat ik toch erg graag met kinderen wou blijven werken ben ik vanaf 1 April 2016 gestart als gastouder aan huis, maar omdat het mij erg leuk lijkt om meerdere kinderen te kunnen opvangen, begin ik vanaf 21 Augustus 2017 de opvang vanuit mijn eigen woning; “Bengels bij Sanne”
11 juni 2019

Gastouder Patricia

Mijn naam is Patricia en ik woon in de kruidenwijk in Nijverdal. Hier woon ik samen met mijn man Sylvester en onze twee dochters Naomi van 11 jaar en Lisanne van 9 jaar. Ik ben al 5 jaar gastouder en vind het erg gezellig en leuk om met kinderen om te gaan. Wij wonen in een gezellige buurt, we hebben een ruime achtertuin en voor het huis ook nog een speeltuintje.
11 januari 2022
Gastouder Nijverdal Marianne

Gastouder Nijverdal Marianne

Ik ben Marianne (1984), getrouwd met Niek en samen hebben wij drie kinderen, Nikée (2006), Yaron (2009) en Milan (2010). Wij wonen in Nijverdal, in de wijk Noetsele. Bij ons wonen ook onze drie hondjes, 2 kleintjes en 1 midi. Ze zijn alle drie gewend aan kinderen en erg lief voor ze.
13 januari 2020

Gastouder Carla

Hallo, mijn naam is Carla en ik woon met mijn drie kinderen en 2 kleine hondjes in de Kruidenwijk in Nijverdal. Mijn opvangdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag en kinderen zijn welkom in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Interesse? Informeer bij de Bengel.
25 november 2020
Kinderopvang Nijverdal

Gastouder Kelly

Hoi allemaal, mijn naam is Kelly Simons (1994) en ik woon samen met mijn partner Brendan, zoon Jaxx (2018) en dochter Norée (2020) in Nijverdal. (Kruidenwijk / heemtuin) Sinds juli 2013 heb ik mijn verzorgende IG diploma behaald en ben ik gaan werken in de kraamzorg. Daarna ben ik ook werkzaam geweest in de kinderopvang. In 2019 gestart ben als gastouder. Ik vind het fijn om als gastouder mijn liefde voor kinderen te laten zien, samen maken we er elke dag opnieuw een feest van!
11 juni 2019

Gastouder Marjolein

Mijn naam is Marjolein van gastouderopvang de Mereltjes. Samen met mijn partner en onze twee dochters (2012 en 2015) wonen wij aan de Merelweg in de wijk Nijverdal Oost, Nijverdal. Wij wonen in een gezellige en kindvriendelijke buurt. De opvang vindt plaats in huis, hierdoor geef ik uw kinderen graag een huiselijk en gastvrij gevoel.
20 mei 2021
Gastouder in Nijverdal

Gastouder in Nijverdal, Jeannette

Mijn naam is Jeannette Kobes (1974), getrouwd met Frank (1974) en samen hebben we twee dochters (2006 en 2011). We wonen al weer ruim 15 jaar met veel plezier in de Kruidenwijk. Inmiddels ben ik er klaar voor om kinderen in gastouderopvang “Jubeltje” te verwelkomen! Ik heb besloten gastouder te worden omdat ik het heerlijk vind om met kinderen om te gaan en hen een veilige en fijne tijd bij ons thuis wil geven
11 juni 2019

Gastouder Cindy

Ik ben Cindy, ben getrouwd en moeder van een dochter, Marlou (2016) en van een zoon, Gijs (2021). Vanaf 2007 ben ik werkzaam in de kinderopvang. In 2017 heb ik de stap gemaakt om als gastouder in mijn eigen huis te gaan werken. Zomer 2021 zijn wij verhuisd naar de Knienbarg (Wierdensestraat). Hier hebben we een opvang apart van de woning gerealiseerd, waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen en ontdekken.
11 juni 2019

Gastouder Ilse

Ik ben Ilse ( 36 jaar ) en woon samen met mijn dochter (6) en hond in de wijk ’n Oal’n Diek. Onze woning is volledig ingericht voor kinderen en er is een ruime tuin waarin lekker gespeeld kan worden. Ook hebben we in de tuin wat bakken waarin we samen groentes kweken. Vlakbij huis zijn leuke speeltuintjes en een voetbalveldje. Hier zijn we dan ook regelmatig te vinden.
11 juni 2019
Gastouder José Nijverdal

Gastouder José Nijverdal

Hallo allemaal, ik ben José, ik ben moeder van 2 dochters van 14 en 17 jaar en sinds 2014 ben ik met veel plezier gastouder!
11 juni 2019

Gastouder Gerina

Mijn naam is Gerina (1978) ik ben getrouwd. Samen met mijn man Gerrit hebben we een melkveebedrijf. We hebben 3 kinderen (2004, 2005 en 2013) Daarnaast ben ik sinds 2017 gastouder. Dit ben ik gaan doen omdat ik het leuk vind om met kinderen om te gaan en ze wat te kunnen leren. Het thuiswerken is ook goed te combineren met ons melkveebedrijf.
23 april 2021
Gastouder in Nijverdal Esther

Gastouder in Nijverdal, Esther

Kinderopvang Kleine Koters bevindt zich in een kinderrijke buurt met een speeltuin voor de deur, waar ik regelmatig met de kinderen naar toe ga. Ik vind het heel belangrijk dat de kinderen zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen. Mijn Missie: Een tweede thuis voor ieder kind! Het contact met de ouders vind ik erg belangrijk. Zij kennen hun kind het best en ik vind dat alles bespreekbaar moet zijn. Daarnaast vind ik het mooi om te zien hoe een kind zich ontwikkeld en dat ieder kind dat op zijn of haar eigen manier kan doen.
11 juni 2019

Gastouder Evelien

Mijn naam is EVELIEN ik woon met man HENK en zoon REMY en dochter DANIQUE in Noetsele, Nijverdal. Mijn hobby’s zijn badminton en glas in lood ramen maken. Ik ben al jaren gastouder met veel plezier! Ik ben gastouder geworden omdat ik het erg leuk vind om met kinderen om te gaan.
10 januari 2020

Gastouder Kimberly

Hoi! Mijn naam is Kimberly (gastouder Thuis bij Kimberly, gevestigd in de Kruidenwijk). Samen met mijn partner hebben wij drie kinderen. (2017, 2019 & 2021).  Ik heb jarenlang binnen Kinderopvangorganisaties gewerkt maar merk dat ik liever thuis werk omdat dit makkelijk te combineren is met mijn gezin. Ik ben gastouder sinds 2020. 
11 juni 2019

Gastouder Maureen

Mijn naam is Maureen (1975), ik woon in Nijverdal (in de Kruidenwijk). Ik ben de trotse moeder van 4 prachtige kinderen. 3 meisjes en 1 jongen, Britt (13 jaar), Suze (11 jaar), Jet (10 jaar), en Lode (6 jaar). Ook hebben wij een hond haar naam is Saartje zij is 3 jaar oud, en ze is een Australian Labradoodle (kleine medium).
12 november 2020
gastouder Nijverdal Gerdien

Gastouder Gerdien Nijverdal

Mijn naam is Gerdien, ik ben getrouwd met Bert en wij wonen in een mooie ruime woning in Nijverdal ( de kruidenwijk) met een erg leuke speeltuin voor de deur! Wij hebben zelf kleinkinderen waar we geregeld oppassen, maar daarnaast ben ik ook alweer heel wat jaren aan het werk als gastouder. Dit doe ik met ontzettend veel plezier!
11 juni 2019

Gastouder Carla

Mijn naam is Carla (1969) Ik ben getrouwd met Wim en samen hebben we 2 uitwonende kinderen, Iris (1997) en Jesper (1998). Wij wonen al weer sinds 2002 met veel plezier in de Kruidenwijk in Nijverdal.
11 juni 2019
Gastouder Natasja Nijverdal

Gastouder Natasja

Mijn naam is Natasja, ik ben getrouwd met Jan Jaap en samen hebben we 2 dochters; Anne(2002) en Sara(2006). Wij wonen in Nijverdal ( de kruidenwijk) met heel veel plezier. We wonen in een kindvriendelijke buurt met veel speelgelegenheden (speeltuinen).
11 juni 2019

Gastouder Jeannette

Mijn naam is Jeannette en ik ben 44 jaar. Ik woon samen met mijn 2 zoons Duuk en Hidde van 13 en 15 jaar in de Kruidenwijk aan een doodlopende zijstraat van de Kruidenlaan. Tot aan de geboorte van mijn jongste kind heb ik als administratief medewerkster gewerkt maar ik heb er 13 jaar geleden voor gekozen om fulltime moeder te zijn en ik heb hier ook nooit spijt van gehad.
5 juni 2019
Gastouder Michelle

Gastouder Michelle

Mijn naam is Michelle en ik woon samen met mijn vriend Niek en zoontje Levi (mei 2019) in Nijverdal op de grens van Hellendoorn. Ook hebben wij twee katten Lily en Mexx. Begin 2013 heb ik mijn diploma Pedagogisch Medewerker niv. 3 behaald en sindsdien werkzaam als gastouder.
11 juni 2019

Gastouder Tooske

Hallo mijn naam is Tooske en ik woon samen met mijn man, onze zoon en onze 2 hondjes in Nijverdal. Wij wonen in een prachtige woning met voldoende speelgelegenheid in en rondom de woning. Op dit moment ben ik ongeveer 1 ½ jaar werkzaam als gastouder en dit doe ik met onwijs veel plezier.
11 juni 2019
Kinderopvang Nijverdal

Gastouder Barbara

Mijn naam is Barbara, ik woon samen met Edwin in de kruidenwijk in Nijverdal. Ik heb 3 uitwonende kinderen en 4 kleinkinderen. Ik ben al jaren met veel plezier gastouder. Wij wonen in een leuke kindvriendelijke wijk met voldoende speelgelegenheden. Wil je meer weten? Klik dan op mijn profiel!
11 juni 2019
Dian de Bengel

Gastouder Dian

Mijn naam is Dian, ik ben gastouder, getrouwd met Tonny en woon in Nijverdal. Samen hebben we 3 kinderen, waarvan onze jongste zoon nog thuis woont. Wij wonen in een gezellige buurt met een ruime tuin waar voldoende speelgelegenheid voor kinderen is. Ook zijn er verschillende speeltuintjes in de buurt.
11 juni 2019
Gastouder Nijverdal Jeanine

Gastouder Jeanine

Voorstellen gastouder Nijverdal Jeanine Mijn naam is Jeanine Prinssen van De Bos(b)engeltjes. De Bos(b)engeltjes is een kleinschalig kinderdagopvang in Nijverdal voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Deze kinderopvang is bevestigd aan de bosrand van Nijverdal,in de wijk Noetsele. De opvang heeft een aparte ruimte waar leuk en leerzaam speelgoed staat wat aansluit op de leeftijd. De woning beschikt ook over een grote afgesloten tuin. Er zijn geen huisdieren aanwezig.
11 juni 2019

Gastouder Ines

Mijn naam is Inès . Samen met mijn vriend en ons zoontje woon ik aan de rand van Noetsele, in Nijverdal. Mijn ervaring in het onderwijs, de kinderopvang en mijn passie voor het werken met kinderen heeft mij gedreven tot het creëren van een professionele gastouderopvang, genaamd Koters & Ko.
13 december 2019
Gastouder aan huis Marloes

Gastouder aan huis Marloes

Mijn naam is Marloes (1997) en ik woon Holten. Momenteel werk ik als gastouder aan het werk bij een gezin thuis met 4 kinderen. Ik ben al eerder kort gastouder geweest bij een gezin thuis met 3 kinderen. Vraag naar mijn beschikbaarheid bij de Bengel.