Opvanglocaties in Hellendoorn

Ben je op zoek naar een gastouder in Hellendoorn die alle aandacht heeft voor jouw kind en het spelenderwijs ondersteunt in zijn of haar ontwikkeling? Gastouderbureau de Bengel begeleidt ouders bij het vinden van de perfecte gastouder en de ideale opvang omgeving voor jouw kind. Al onze gastouders bieden een veilige omgeving en een helder dagritme. Dat is een fijne basis voor alle kinderen. Maar vind je daarnaast buitenspelen, met andere kinderen omgaan, de natuur in en (huis)dieren belangrijk voor je kind? Of wil je dat juist dat lezen, muziek en creativiteit spelenderwijs worden gestimuleerd? Onze kinderopvang adviseurs zorgen voor dé beste match tussen kind, ouder en gastouder in Hellendoorn.

Bekijk onze gastouders in onze gastoudermarkt. Of neem contact op met een van onze kinderopvang adviseurs voor alle mogelijkheden.

5 juni 2019
gastouder Nijverdal Mirjam

Gastouder in Hellendoorn, Mirjam

Hallo, ik ben Mirjam (geboren in 1988) en ik woon samen met mijn vriend Mark en onze hond Bobby in het buitengebied, centraal gelegen tussen Hellendoorn, Hulsen, Daarle en Hoge Hexel. Er is veel speelruimte binnen en buiten waar de kinderen zich kunnen vermaken.
12 augustus 2019
gastouder Natascha

Gastouder Natascha

Mijn naam is Natascha en ik woon samen met mijn partner en 2 kinderen in Hellendoorn. Sinds juli 2019 ben ik werkzaam als gastouder voor gastouderbureau de Bengel. Ik bied opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.
11 juni 2019

Gastouder Ilze

Mijn naam is Ilze Hones geboren in 1989. Ik woon samen met mijn partner Ruben en onze lieve (hond) Border Collie ''Yindi'' in het buitengebied van Hellendoorn. Ik ben in 2013 begonnen als gastouder opvang bij mij thuis. Naast mijn studie Helpende Welzijn en diverse stages heb ik deze stap met heel veel plezier kunnen nemen.
5 juni 2019
Gastouder Michelle

Gastouder Michelle

Mijn naam is Michelle en ik woon samen met mijn vriend Niek en zoontje Levi (mei 2019) in Nijverdal op de grens van Hellendoorn. Ook hebben wij twee katten Lily en Mexx. Begin 2013 heb ik mijn diploma Pedagogisch Medewerker niv. 3 behaald en sindsdien werkzaam als gastouder.