11 juni 2019

Gastouder Marianne

Hallo, mijn naam is Marianne en ik woon samen met mijn gezin net buiten de bebouwde kom van Markelo. Wij zijn echte buitenmensen en houden van de natuur. Ik kom uit een groot gezin en heb mijn hele leven al kinderen om mij heen. Het is heerlijk om met ze bezig te zijn, samen dingen te leren en te ontdekken.
11 juni 2019

Gastouder Ellen

Hallo, ik ben Ellen, 32 jaar en ik woon samen met mijn dochter Jayda van 8 jaar in Markelo. Binnenkort komt mijn vriend die ik nu twee jaar ken gezellig bij ons wonen. In mijn vrije tijd dans ik graag en geef ik ook les aan kinderen van 4 t/m 15 jaar in de sporthal in Markelo.
11 juni 2019

Gastouder Willemien

Mijn naam is Willemien en ik woon samen met mijn man Henk in de buurtschap Stokkum in de gemeente Hof van Twente. Ik ben moeder van 3 volwassen dochters die inmiddels allemaal het huis uit zijn, en ik ben de trotse oma van 2 kleindochters.
11 juni 2019

Gastouder Lara

Hallo in ben Lara en gastouder in Markelo. Met mijn zoontje en mijn vriend woon ik op een mooi plekje vlakbij de Markelose berg. Waar ik dan ook regelmatig te vinden ben. Ik houd van sporten en vind het leuk om met de kinderen te stoeien, wandelen, voetballen, en te bewegen.
11 juni 2019

Gastouder Francis

Gastouder Francis wordt gerund door Francis, deze 53 jarige, moeder van 3 kinderen, werkt al 18 jaar als gastouder. Sinds kort is ook haar 20 jarige dochter Lara als gastouder werkzaam. Lara is net klaar met de opleiding SPW4 en voldoet net als Francis aan alle wettelijke eisen. We wonen in Markelo in een vrijstaand huis met een grote tuin.
11 juni 2019

Gastouder Rianne

Mijn naam is Rianne (1992). Samen met mijn vader Hendrik (1958) en broer Erik (1990) wonen wij op een melkveebedrijf in het buitengebied van Markelo. In 2012 ben ik afgestudeerd voor de opleiding Dynamic Design. In datzelfde jaar ben ik ook begonnen met de opvang voor kinderen, dit beviel me zo goed, dat ik de stap heb genomen om mij om te laten scholen tot gastouder.
11 juni 2019

Gastouder Dinie

Mijn naam is Dinie en ik woon samen met mijn man Henny in het mooie buitengebied van Markelo. Onze twee dochters, allebei juf op een basisschool, zijn inmiddels het huis uit. Ik vind werken met kinderen geweldig en doe het dan ook al jaren met heel veel plezier. Ik geniet echt elke dag van de kinderen om mij heen.