Opvanglocaties in Delden

Zoek je in Delden naar een lieve, betrokken gastouder die alle aandacht heeft voor jouw kind en het spelenderwijs ondersteunt in zijn of haar ontwikkeling? Gastouderbureau de Bengel begeleidt ouders bij het vinden van de perfecte gastouder en de ideale opvang omgeving voor jouw kind. We bieden zowel dagopvang als naschoolse opvang in de leeftijd van 0 tot 12 jaar in Delden.

Al onze gastouders bieden een veilige omgeving en een helder dagritme. Dat is een fijne basis voor alle kinderen. Maar vind je daarnaast buitenspelen, met andere kinderen omgaan, de natuur in en (huis)dieren belangrijk voor je kind? Of wil je dat juist dat lezen, muziek en creativiteit spelenderwijs worden gestimuleerd? Onze kinderopvang adviseurs zorgen voor dé beste match tussen kind, ouder en gastouder in Delden.

Bekijk onze gastouders in onze gastoudermarkt. Of neem contact op met een van onze kinderopvang adviseurs voor alle mogelijkheden.

23 mei 2019

Gastouder Esther

Hallo, mijn naam is Esther (1976) en ik ben gelukkig getrouwd met Bryan. We wonen met veel plezier in Delden. Ik ben begonnen, als verzorgende in de thuiszorg. Met veel liefde heb ik 12,5 jaar in de kraamzorg gewerkt, helaas om persoonlijke reden ben ik gestopt. Gelukkig kwam er een mooie andere baan in de zorg op mijn pad.
3 juni 2019

Gastouder Marlies

Hallo, mijn naam is Marlies (1961) ik ben gastouder en getrouwd met Arnoud en we hebben een zoon, Kay (2001). We wonen al jaren op het mooiste plekje in Delden! We hebben zelf een grote tuin met veel speelmogelijkheden, zoals een klimhuisje met een glijbaan, een schommel en een hele spannende schommel!
2 maart 2022
Gastouder Leonie

Gastouder Leonie

Hoi, laat ik me even voorstellen. Ik ben Leonie (1986) en samen met mijn partner en twee zoons ( 2017 & 2018 ) wonen wij in een gezellig vrijstaand huis buitenaf in Ambt Delden. We wonen centraal gelegen op de route tussen Delden en Goor. Op dit moment rond ik de opleiding tot gastouder af en zijn we bezig met de nieuwbouw van de opvang, welke aan het huis wordt gebouwd. In juni 2022 start ik met veel enthousiasme met de opvang van kinderen van 0 – 4 jaar. 
23 september 2020

Gastouder aan huis Judith

Mijn naam is Judith en woon in Enschede. Ik werk al heel wat jaren als gastouder. Voorheen heb ik altijd in de kinderopvang gewerkt. BSO, kdv en peuterspeelzaal. Het werken als gastouder geeft mij het voordeel dat ik zelf de dag kan inplannen met een schema.