Opvanglocaties in Neede

Ben je in Neede op zoek naar een betrokken gastouder? Gastouderbureau de Bengel begeleidt ouders bij het vinden van de perfecte gastouder en de ideale opvang omgeving voor jouw kind.

Al onze gastouders bieden een veilige omgeving en een helder dagritme. Dat is een fijne basis voor alle kinderen. Maar vind je daarnaast buitenspelen, met andere kinderen omgaan, de natuur in en (huis)dieren belangrijk voor je kind? Of wil je dat juist dat lezen, muziek en creativiteit spelenderwijs worden gestimuleerd? Onze kinderopvang adviseurs zorgen voor dé beste match tussen kind, ouder en gastouder in Neede.

Bekijk onze gastouders in onze gastoudermarkt. Of neem contact op met een van onze kinderopvang adviseurs voor alle mogelijkheden.

2 oktober 2020
kinderopvang Neede

Gastouder Evelien

Mijn naam is Evelien en ik woon samen met André en mijn kinderen Quincy (2006), Macey (2009) Jaysen (2019) en ons hondje Kay in Neede. Na ruim 10 jaar gastouder te zijn geweest in Markelo, zijn we in 2019 verhuisd naar Neede. Benieuwd? Neem dan contact op met Gastouderbureau de Bengel.
19 juli 2022

Gastouder Melanie

Hallo ouders! Graag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Melanie (1978) en ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen (2010, 2012 en 2021). Sinds 2018 wonen wij samen met onze kinderen in het mooie dorp Neede. Ik kom uit de kinderopvang en heb inmiddels zo’n 26 jaar ervaring. We hebben een mooi huis met veel ruimte en een tuin waar de kinderen lekker in kunnen spelen. We hebben de opvangruimte gescheiden in onze woning waardoor het echt helemaal voor de opvang is ingericht. Ook de slaapkamers voor de kinderen zijn daar, zo hebben ze de rust om goed te slapen.
11 juni 2019
Gastouder in Noordijk

Gastouder in Noordijk

Hallo, mijn naam is Hermanda (1969) ik ben getrouwd en heb 2 kinderen, een zoon en een dochter. Wij zijn woonachtig in Noordijk, in een zeer kindvriendelijke buurt. Sinds 2009 ben ik gastouder en geniet erg van het oppassen van kinderen. Vanaf 1 januari 2012 ben ik ingeschreven als zelfstandig ondernemer.
11 juni 2019

Gastouder Gerlinde

Mijn naam is Gerlinde, getrouwd en trotse mama van een zoon (juli ’17). Inmiddels ben ik een aantal jaren gastouder en heb op die manier veel ervaring opgedaan. En nog steeds werk ik met veel plezier als gastouder. De afgelopen jaren heb ik opvang geboden bij de vraagouders thuis.
11 juni 2019

Gastouder Brigitte

Ik ben Brigitte (1958) en woon met mijn man en dochter in Neede, waar ik sinds januari 2013 mijn eigen kinderopvang heb in een aparte ruimte bij ons huis. Mijn motto is dan ook ,,Je mag zijn wie je bent”. De kinderen kunnen en mogen zich ontwikkelen in hun eigen tempo, op hun eigen niveau en leren genieten van de dagelijkse dingen.
29 april 2020
Gastouder Michelle

Kinderopvang Neede Michelle

Omdat de opvang in ons eigen huis plaats vindt, vind ik het belangrijk dat iedereen zich bij ons prettig, vertrouwd en welkom voelt. Voor zowel jullie als voor ons willen we thuiskomen in een gezellige, warme sfeer. Kernwaarden die wij belangrijk vinden. • Zelf doen stimuleren, help mij het zelf te doen. • Ik ga mee met de natuur, met de seizoenen. Qua spel, qua activiteiten. Ik heb een seizoenstafel. Dit vinden wij een prachtige traditie die kinderen houvast biedt en de natuurlijke processen duidelijk maakt. Tijd is nu eenmaal een abstract en ongrijpbaar gegeven voor jonge kinderen. Via de seizoenstafel deel je het jaar gemakkelijk op in wat kleinere stukken; de 4 seizoenen. Ook vieren we hiermee de bekende feesten. Zo is het ook binnen voor kinderen duidelijk. Samen leggen we hier gevonden en verzamelde materialen in met bijpassende kaarten en figuren. Kijken, voelen, ermee spelen. De fantasie wordt geprikkeld.
11 juni 2019

Gastouder Evelien

Ik ben Evelien (1971) en samen met mijn man, zoon en dochter wonen we in Neede. Ons huis is opgesplitst en mijn moeder woont gezellig naast ons. Daarnaast zijn we geregeld op de camping in Markelo waar we in de weekenden en vakanties veel vertoeven.