Opvanglocaties in Hengelo (OV)

Zoek je in Hengelo (OV) naar een betrokken gastouder die alle aandacht heeft voor jouw kind en het spelenderwijs ondersteunt in zijn of haar ontwikkeling? Gastouderbureau de Bengel begeleidt ouders bij het vinden van de perfecte gastouder en de ideale opvang omgeving voor jouw kind.

Al onze gastouders bieden een veilige omgeving en een helder dagritme. Dat is een fijne basis voor alle kinderen. Maar vind je daarnaast buitenspelen, met andere kinderen omgaan, de natuur in en (huis)dieren belangrijk voor je kind? Of wil je dat juist dat lezen, muziek en creativiteit spelenderwijs worden gestimuleerd? Onze kinderopvang adviseurs zorgen voor dé beste match tussen kind, ouder en gastouder in Hengelo (OV).

Bekijk onze gastouders in onze gastoudermarkt. Of neem contact op met een van onze kinderopvang adviseurs voor alle mogelijkheden.

7 april 2021

Gastouder Hengelo Amanda

Hallo, ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Amanda, 36 jaar oud en moeder van 3 jongens, Svenn (2012), Kjeld (2015)en Lasse(2015). We wonen in de Hasseler es. I.v.m. co-ouderschap zijn de jongens om de week aanwezig. Na het behalen van mijn SPW3-diploma ben ik 5 jaar op een kinderdagverblijf werkzaam geweest, helaas moest ik daar wegens economische redenen stoppen en heb ik de stap genomen om als gastouder te beginnen. Om zo de zorg voor mijn eigen kinderen en werk te combineren.
1 maart 2023

Gastouder Mieke

Hai! Ik ben Mieke. Ik ben in 1986 geboren in Hengelo en daar woon ik nog steeds, al is het nu met mijn man Rob en onze zoon Duuc (2012) en dochter Linne (2015). In 2005 behaalde ik mijn diploma Sociaal Pedagogisch Medewerker. Ik kon daarna gelijk aan het werk op het KDV waar ik stage had gelopen. Ik heb met alle leeftijden gewerkt, van de babygroep tot de 3 jarigen en ook af en toe eens op de BSO. 7 jaar later ben ik geswitched van KDV en heb ik tot april 2023 op de driejarigen groep gewerkt.
13 maart 2023

Gastouder Annemarie

Hallo, ik zal mezelf even voorstellen hier. Ik ben Annemarie, 34 jaartjes oud en moeder van een jongen van 8 jaar, Olivier. We wonen samen met onze twee lieve honden en kipjes in een mooie groene wijk in Hengelo in een knus huisje. Deze fijne plek willen we graag gaan delen met meerdere kinderen. Vanaf januari 2023 openen wij onze deuren. Het idee om gastouder te worden speelt al een hele tijd, ik vind kinderen gewoon fantastisch en inspirerend! Need I say more?
10 oktober 2023

Gastouder Ilona

Hoi! Mijn naam is Ilona en woon samen met mijn man Dennis, ons dochtertje Lieke (2023) en onze labrador Maike in Borne. Ik ben sociaal en zorg graag voor andere mensen. Toen mijn eerste neefjes en nichtjes geboren werden, ontdekte ik mijn passie voor het werken met kinderen. In het begin van 2023 heb ik met een vriendin meegelopen die gastouder is. Daarna ben ik met veel enthousiasme ook deze opleiding van volgen. Ik kijk er naar uit om in januari 2024 te beginnen als gastouder.
22 juni 2022

Gastouder Irma

Ik ben Gastouder Irma (1992) en ik woon samen met mijn partner (1991) en dochter (2021) in Zenderen op een varkensbedrijf centraal gelegen tussen  Borne en Zenderen. Naar 10 jaar op kantoor te hebben gewerkt ben ik toe aan een nieuw uitdaging en heb ik een opleiding gevolgd tot gastouder. Mijn Kleinschalige kinderopvang ‘’Knorretje’’ is voor kinderen van 0- 4 jaar.
11 juni 2019

Gastouder Majorie

Mijn naam is Majorie en ik woon in Hengelo samen met mijn 3 kinderen (Elias 5, Luna 3 en Noor 0) en vriend. Ik ben jaren werkzaam geweest in het basisonderwijs. Het is helaas lastig om daar iets vast te vinden, vandaar dat ik op een geven moment verder ben gaan kijken. Wel wild heel graag met kinderen blijven werken, omdat daar echt mijn hart ligt.