Opvanglocaties in Wierden

Zoek je naar een gastouder in Wierden die alle aandacht heeft voor jouw kind en het spelenderwijs ondersteunt in zijn of haar ontwikkeling? Gastouderbureau de Bengel begeleidt ouders bij het vinden van de perfecte gastouder en de ideale opvang omgeving voor jouw kind. Al onze gastouders bieden een veilige omgeving en een helder dagritme. Dat is een fijne basis voor alle kinderen. Maar vind je daarnaast buitenspelen, met andere kinderen omgaan, de natuur in en (huis)dieren belangrijk voor je kind? Of wil je dat juist dat lezen, muziek en creativiteit spelenderwijs worden gestimuleerd? Onze kinderopvang adviseurs zorgen voor dé beste match tussen kind, ouder en gastouder in Wierden.

Bekijk onze gastouders in onze gastoudermarkt. Of neem contact op met een van onze kinderopvang adviseurs voor alle mogelijkheden.

22 oktober 2020
kinderopvang Wierden

Gastouder Wendy

Hallo, ik ben Wendy,  Ik ben sinds 1997 getrouwd met Michel en we hebben een zoon (1999) en een dochter (2002). Ik ben sinds juli 2020 gastouder voor kinderen van 4 tot 12 jaar.
21 augustus 2020
Gastouder Siny Wierden

Gastouder Siny

Mijn naam is Siny, ik woon met mijn gezin in Wierden. Ruim 11 jaar ben ik gastouder en ik doe dit met heel veel plezier. We wonen in een leuke buurt met speeltuintjes op loopafstand waar we vaak heen gaan met mooi weer. Interesse? Neem dan contact op met Gastouderbureau de Bengel.
12 juni 2019

Gastouder Daniëlle

Mijn naam is Daniëlle en ik woon samen met mijn man Joost en kinderen Yana (2012) en Nori (2014) in Wierden. Sinds september 2013 ben ik werkzaam als zelfstandig gastouder. Ik ben gastouder geworden omdat ik het leuk vind om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling.
11 juni 2019

Gastouder Gerina

Mijn naam is Gerina (1978) ik ben getrouwd. Samen met mijn man Gerrit hebben we een melkveebedrijf. We hebben 3 kinderen (2004, 2005 en 2013) Daarnaast ben ik sinds 2017 gastouder. Dit ben ik gaan doen omdat ik het leuk vind om met kinderen om te gaan en ze wat te kunnen leren. Het thuiswerken is ook goed te combineren met ons melkveebedrijf.
12 juni 2019

Gastouder Susan

Hallo allemaal, ik ben Susan van Gelder en woon samen met mijn man, twee zoontjes en onze kat in Wierden in de Hooilanden. Werken met kinderen vind ik fantastisch en doe dit met veel liefde. Het welzijn van de kinderen staat bij mij voorop. Het allerbelangrijkste vind ik dat de kinderen zich vertrouwd, veilig en prettig voelen bij mij.
12 juni 2019
Gastouder Sandra

Gastouder Sandra

Mijn naam is Sandra Smit (1985). Samen met mijn man en drie kinderen (2011, 2013 en 2020) wonen wij in de wijk de Grote Maat in Wierden oost. Sinds 2016 werk ik met veel plezier als gastouder, daarvoor heb ik tien jaar in het onderwijs gewerkt als leerkracht basisonderwijs. Ik vind het heerlijk om te werken met kinderen
12 juni 2019
Kinderopvang Wierden

Gastouder Evelien

Mijn naam is Evelien (1969) en ik woon met mijn man Henk en onze twee zoons in Wierden. Ik werk al vanaf 2004 als gastouder, en ik doe dit met heel veel Liefde en Plezier. Dit is zo begonnen toen ik hulpmoeder was bij een peuterspeelzaal en ik de vraag van ouders kreeg of ik ook thuis voor kinderopvang kon zorgen.
13 maart 2020

Gastouder Janine

Mijn naam is Janine en ik ben getrouwd met Henk Jan en hebben we vier kinderen. Wij wonen in een rustige woonwijk “de Weuste” in Wierden. Vanaf 2009 doe ik mijn werk als gastouder met veel plezier.
12 juni 2019

Gastouder Willy

Mijn naam is Willy, onlangs ben ik 54 jaar geworden en ben 34 jaar getrouwd. Ik ben ongeveer 18 jaar gastouder en doe dit met veel plezier. Het leukste wat ik vind aan het gastouder zijn, is dat de kinderen altijd met veel plezier naar mij toe komen. Daarnaast geniet ik van het aanbieden van activiteiten en deze samen te ondernemen.
12 juni 2019

Gastouder Anja

Mijn naam is Anja (1971) en ik woon met mijn man en kinderen in Wierden. Al een aantal jaren ben ik gastouder met heel veel plezier! In de tijd dat mijn kinderen klein waren ving ik ook de kinderen van vriendinnen op en zo is deze hobby mijn werk geworden. Ik geniet van de kinderen en hun enthousiasme.
12 juni 2019
Gastouder Heleen

Gastouder Heleen

Hallo! wat leuk dat je de tijd neemt om op mijn profiel te kijken! Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Heleen, geboren op 27 september 1990 en sinds 2 jaar gelukkig getrouwd. Sinds een half jaar is ons gezin verrijkt met de geboorte van onze zoon Thijs. We wonen in een leuke en fijne buurt waar het rustig is.
14 oktober 2019

Gastouder Sandra

Ik ben Sandra en ik woon in Wierden. Sinds 2007 ben ik met veel plezier gastouder; Ik vind het leuk om gezellig met de kinderen bezig te zijn. Voorlezen, knutselen, spelletjes doen, samen naar speeltuintjes en de eendjes wandelen en af en toe naar de kinderboerderij. Ik bied opvang aan kinderen van 0-4 jaar op maandag t/m donderdag. Tijden zijn in overleg.
13 december 2019
Gastouder aan huis Marloes

Gastouder aan huis Marloes

Mijn naam is Marloes (1997) en ik woon Holten. Momenteel werk ik als gastouder aan het werk bij een gezin thuis met 4 kinderen. Ik ben al eerder kort gastouder geweest bij een gezin thuis met 3 kinderen. Vraag naar mijn beschikbaarheid bij de Bengel.
10 februari 2022
Gastouder Larissa

Gastouder Larissa

Hallo! Ik ben gastouder Larissa (1991) en ik woon samen met mijn vriend Henri & dochter (2017) in Wierden aan de rand van het centrum op loopafstand van de Mariaschool en Het Laar. Sinds 2022 ben ik gastouder voor basisschoolkinderen tussen de 4 jaar en 12 jaar oud.
12 juni 2019
Christelijke gastouder in Wierden

Gastouder in Wierden

Mijn naam is Ria (geboortejaar 1965) en woon, samen met mijn man Hans, sinds januari 2016 in Wierden. Wij hebben 3 dochters,3 schoonzonen en inmiddels 4 kleinkinderen. Ik bied als gastouder in Wierden kinderopvang in een gezellig, ruim en kindvriendelijk aangepast en ingericht bijgebouw, gelegen naast het huis.
12 juni 2019

Gastouder Miranda

Mijn naam is Miranda, samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Wierden-Oost, op loopafstand van een aantal basisscholen. Nu de jongste inmiddels naar school gaat ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Al jaren werk ik met kinderen, zoals de kinderoppas/kinderclub binnen onze kerk.
12 juni 2019

Gastouder Charelle

Ik ben Charelle, en woon samen met Robert. Ik heb met heel veel plezier gewerkt als leidster op verschillende kinderdagverblijven, maar wil graag meer uren met kinderen werken. Toen de buren van mijn ouders voorstelde om gastouder te worden, hoefde ik hier niet lang over na te denken. Deze ervaring komt mij nu goed van pas.
29 mei 2019

Gastouder Jennine

Mijn naam is Jennine. Ben 38 jaar en werk al 10 jaar met plezier als gastouder. Ben gastouder geworden omdat ik het zo leuk vindt om met kinderen te werken. Elk kind is anders en zo uniek. Ik vang de kinderen op in hun eigen huis, zodat ze in hun eigen vertrouwde omgeving zijn. Hun eigen speelgoed, en wat is er fijner dan in je eigen bedje te slapen.
23 mei 2019

Gastouder Irene

Mijn naam is Irene, ik ben 29 jaar oud en ik woon samen met mijn ouders en oudere broer in Vriezenveen. Ik woon daar alweer 21 jaar met heel veel plezier. In 2009 heb ik mijn diploma sociaal pedagogisch werker niveau 3 behaald en ben daar na aan het werk gegaan als groepsleidster bij een buitenschoolse opvang in Hengelo (OV).