Opvanglocaties in Ambt Delden

Ben je op zoek naar een lieve, betrokken gastouder in Ambt Delden die alle aandacht heeft voor jouw kind en het spelenderwijs ondersteunt in zijn of haar ontwikkeling? Gastouderbureau de Bengel begeleidt ouders bij het vinden van de perfecte gastouder en de ideale opvang omgeving voor jouw kind. We bieden zowel dagopvang als naschoolse opvang in de leeftijd van 0 tot 12 jaar in Ambt Delden.

Al onze gastouders bieden een veilige omgeving en een helder dagritme. Dat is een fijne basis voor alle kinderen. Maar vind je daarnaast buitenspelen, met andere kinderen omgaan, de natuur in en (huis)dieren belangrijk voor je kind? Of wil je dat juist dat lezen, muziek en creativiteit spelenderwijs worden gestimuleerd? Onze kinderopvang adviseurs zorgen voor dé beste match tussen kind, ouder en gastouder in Ambt Delden.

Bekijk onze gastouders in onze gastoudermarkt. Of neem contact op met een van onze kinderopvang adviseurs voor alle mogelijkheden.

2 maart 2022

Gastouder Leonie

Hoi, laat ik me even voorstellen. Ik ben Leonie (1986) en samen met mijn partner en twee zoons ( 2017 & 2018 ) wonen wij in een gezellig vrijstaand huis buitenaf in Ambt Delden. We wonen centraal gelegen op de route tussen Delden en Goor. Op dit moment rond ik de opleiding tot gastouder af en zijn we bezig met de nieuwbouw van de opvang, welke aan het huis wordt gebouwd. In juni 2022 start ik met veel enthousiasme met de opvang van kinderen van 0 – 4 jaar.