Opvanglocaties

11 juni 2019

Gastouder Patricia

Mijn naam is Patricia en ik woon in de kruidenwijk in Nijverdal. Hier woon ik samen met mijn man Sylvester en onze twee dochters Naomi van 11 jaar en Lisanne van 9 jaar. Ik ben al 5 jaar gastouder en vind het erg gezellig en leuk om met kinderen om te gaan. Wij wonen in een gezellige buurt, we hebben een ruime achtertuin en voor het huis ook nog een speeltuintje.
1 maart 2023

Gastouder Mieke

Hai! Ik ben Mieke. Ik ben in 1986 geboren in Hengelo en daar woon ik nog steeds, al is het nu met mijn man Rob en onze zoon Duuc (2012) en dochter Linne (2015). In 2005 behaalde ik mijn diploma Sociaal Pedagogisch Medewerker. Ik kon daarna gelijk aan het werk op het KDV waar ik stage had gelopen. Ik heb met alle leeftijden gewerkt, van de babygroep tot de 3 jarigen en ook af en toe eens op de BSO. 7 jaar later ben ik geswitched van KDV en heb ik tot april 2023 op de driejarigen groep gewerkt.
19 juli 2022

Gastouder Melanie

Hallo ouders! Graag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Melanie (1978) en ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen (2010, 2012 en 2021). Sinds 2018 wonen wij samen met onze kinderen in het mooie dorp Neede. Ik kom uit de kinderopvang en heb inmiddels zo’n 26 jaar ervaring. We hebben een mooi huis met veel ruimte en een tuin waar de kinderen lekker in kunnen spelen. We hebben de opvangruimte gescheiden in onze woning waardoor het echt helemaal voor de opvang is ingericht. Ook de slaapkamers voor de kinderen zijn daar, zo hebben ze de rust om goed te slapen.
11 juni 2019

Gastouder Marlou

Mijn naam is Marlou Screever, geboren in 1985 en gastouder sinds 2013. Vanaf 2015 ben ik fulltime gastouder voor kinderen van 0 tot 12 jaar met ruimte voor nieuwe kinderen bij mij thuis. Al heel vroeg wist ik dat ik met kinderen wilde werken en heb na de middelbare school dus ook gekozen voor de opleidingen MBO onderwijsassistent en Pabo.
11 juni 2019

Gastouder Linda

Mijn naam is Linda (1976) ik woon samen met Rob. Wij hebben samen drie kinderen in de bassischool leeftijd. Hiervoor heb ik altijd met veel plezier in de kinderopvang gewerkt als pedagogische medewerker. Wij wonen in de kern van Rietmolen, in een vrijstaande woning. Ons huis is zowel binnen als buiten kindvriendelijke ingericht voor elke leeftijd.
11 juni 2019

Gastouder Marjolein

Mijn naam is Marjolein van gastouderopvang de Mereltjes. Samen met mijn partner en onze twee dochters (2012 en 2015) wonen wij aan de Merelweg in de wijk Nijverdal Oost, Nijverdal. Wij wonen in een gezellige en kindvriendelijke buurt. De opvang vindt plaats in huis, hierdoor geef ik uw kinderen graag een huiselijk en gastvrij gevoel.
13 januari 2021

Gastouder Rita Almelo

Mijn naam is gastouder Rita en ik woon samen met mijn man in de wijk Windmolenbroek in Almelo. Samen hebben we twee kinderen die nu op zichzelf wonen. Ik ervoor gekozen om gastouder te worden omdat ik het leuk vind om met kinderen te werken in een huiselijke omgeving. Ik ben tevens vrijwilliger bij het jeugdwerk op de Windmolenbroek, ik help onder andere bij de woensdagmiddagclub.
11 juni 2019

Gastouder Jeanine

Voorstellen gastouder Nijverdal Jeanine Mijn naam is Jeanine Prinssen van De Bos(b)engeltjes. De Bos(b)engeltjes is een kleinschalig kinderdagopvang in Nijverdal voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Deze kinderopvang is bevestigd aan de bosrand van Nijverdal,in de wijk Noetsele. De opvang heeft een aparte ruimte waar leuk en leerzaam speelgoed staat wat aansluit op de leeftijd. De woning beschikt ook over een grote afgesloten tuin. Er zijn geen huisdieren aanwezig.
7 april 2021

Gastouder Lochem Karin

Een leuke gastouder in Lochem met veel ervaring in de kinderopvang. Zoek je kinderopvang in Lochem dan is Karin een leuke gastouder om mee kennis te maken. Hier vertelt ze wat meer over haar kinderopvang in Lochem. Mijn naam is Gastouder Karin en ik werk in Lochem waar ik al jaren met plezier gastouder van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar ben. Zelf heb ik 3 kinderen waarvan de jongste is opgegroeid met de gastkinderen wat ze helemaal geweldig vond. Verder hebben we een lieve kat thuis. Wat ik zo heerlijk vind aan gastouder zijn is dat de opvang kleinschalig is en je de kinderen in een huiselijke sfeer ontvangt, waardoor de kinderen zich snel op hun gemak voelen. Kies ook voor gastouder Karin Lochem.
28 april 2022

Gastouder Charel

Mijn naam is Charel, geboren in 1994 en samen met mijn man, Geert, woon ik in de woonwijk Veeneslagen in Rijssen. Per 16 augustus begin ik als gastouder voor uw kind in de leeftijdscategorie 0 tot 4 jaar. Sinds 2016 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Het kleinschalige wat een gastouder biedt heeft voor mij de doorslag gegeven om zelf als gastouder te starten. Ik zou mezelf omschrijven als iemand die creatief is, houd van gezelligheid en ik ben van mening dat risicovol spelen een meerwaarde is voor de ontwikkeling van uw kind.
3 juni 2019

Gastouder Bernice

Mijn naam is Bernice Bruins-Wessels getrouwd met Will en we hebben 2 volwassen zoons. Vanaf 2001 actief als leidster op een PSZ geweest en vanaf 2008 run ik mijn zelfstandige kinderopvang eerst in Rijssen en sinds 2018 in Enter. We wonen landelijk in het buitengebied van Enter op een ideale A1 locatie, met veel natuurlijke speelruimte buiten en een mooie speelruimte binnen.
11 juni 2019

Gastouder in Hoge Hexel, Fredriek

Ik ben Fredriek Schutte en woon in Hoge-Hexel. Samen met mijn man Johan heb ik 4 kinderen. En 3 kleinkinderen. Ik vind het leuk om voor kinderen te zorgen. De zorg heeft mij altijd gelegen. Voordat mijn kinderen geboren werden werkte ik altijd in een verzorgingshuis hier in de buurt als verzorgende. Ik ben gastouder geworden in 2003 omdat er een gezin met schoolgaande kinderen oppas zocht. De kinderen gingen bij onze kinderen naar school en het kosten voor mij geen moeite. Inmiddels heb ik al veel gastkinderen begroet. Wij wonen in een rustige buurt met de school om de hoek en 2 speeltuinen in de buurt. Het blijft leuk om daar even naar toe te gaan.
11 juni 2019

Gastouder Margriet

Mijn naam is Margriet. Ik woon samen met mijn zoon Lars, van bijna 21 jaar. We wonen in een rustige wijk en hebben bij ons thuis veel speelgelegenheid voor de kinderen. Ook woont onze prachtige golden retriever Jada bij ons. Mijn opvangdagen zijn maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 19.00 uur. Ik ben flexibel en in overleg is (bijna) alles mogelijk.
11 juni 2019

Gastouder Ilse

Ik ben Ilse ( 36 jaar ) en woon samen met mijn dochter (6) en hond in de wijk ’n Oal’n Diek. Onze woning is volledig ingericht voor kinderen en er is een ruime tuin waarin lekker gespeeld kan worden. Ook hebben we in de tuin wat bakken waarin we samen groentes kweken. Vlakbij huis zijn leuke speeltuintjes en een voetbalveldje. Hier zijn we dan ook regelmatig te vinden.
29 mei 2019

Gastouder Lucy

Mijn naam is Lucy (1953). In 2011 ben ik vanuit de Randstad verhuisd naar een woonboerderijtje in Haarlo. Na 15 jaar onderwijs aan jongvolwassenen heb ik de overstap gemaakt naar het werken met de allerkleinsten. De ontwikkeling van pasgeborene tot zelfstandig persoontje vind ik fascinerend en de laatste jaren van mijn werkzame leven wil ik daar alle aandacht aan geven.
3 juni 2019

Gastouder Marianne

Mijn naam is Marianne, ik woon met man Michel en 2 dochters in Eibergen. Ik ben gastouder geworden omdat ik het erg leuk vind om met kinderen om te gaan, elk kind is anders en dat maakt het werk zo leuk. Ik ben al jaren gastouder met veel plezier. We wonen in een gezellige buurt met een speelpleintje voor de deur en een speeltuintje om de hoek.
7 april 2021

Gastouder Hengelo Amanda

Hallo, ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Amanda, 36 jaar oud en moeder van 3 jongens, Svenn (2012), Kjeld (2015)en Lasse(2015). We wonen in de Hasseler es. I.v.m. co-ouderschap zijn de jongens om de week aanwezig. Na het behalen van mijn SPW3-diploma ben ik 5 jaar op een kinderdagverblijf werkzaam geweest, helaas moest ik daar wegens economische redenen stoppen en heb ik de stap genomen om als gastouder te beginnen. Om zo de zorg voor mijn eigen kinderen en werk te combineren.
11 juni 2019

Gastouder Yvonne

Mijn naam is Yvonne, ik ben getrouwd, we hebben 4 kinderen en 2 kleinkinderen. We wonen in een rustige woonwijk, waar ook verschillende speeltuintjes zijn op loopafstand. Al meer dan 15 jaar ben ik met veel plezier gastouder. Van jongs af aan vind ik kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar heel leuk. Ik vind het heel fijn dat ik daar nu mijn beroep van heb kunnen maken.