Opvanglocaties

3 juni 2019

Gastouder Hengevelde Angelien

Mijn naam is Angelien (1969), zelfstandig gastouder in Hengevelde. Ik woon met Gerhard in het buitengebied bij Hengevelde. We hebben 3 kinderen. Nadat ik 20 jaar als administratief medewerkster had gewerkt, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik ben nu sinds 2010 gastouder en geniet hier erg van. Elk kind is anders en daarom vind ik gastouder zijn zo leuk.
11 juni 2019

Gastouder Angela

Welkom bij gastouderopvang Portlandertjes. Samen met mijn vriend, zoontje van 8 maanden en 2 lieve poezen wonen wij op een boerderij in een rustige omgeving van Nieuw Heeten. De opvang biedt een ruimtelijk en vooral rustige sfeer waardoor kinderen alle ruimte hebben om te spelen, zich te ontwikkelen en om in contact te komen met de dieren rondom de boerderij.
13 januari 2020

Gastouder Hester

Mijn naam is Hester en ik woon samen met mijn man en zoon in Goor. Ook onze Labradoodle Pepper hoort bij ons gezin. Mijn Gastouderopvang Kiddiez is geopend van maandag t/m donderdag. Ik vang kinderen op van 0 tot 4 en als het past daarnaast kinderen in de basisschoolleeftijd. Kinderen die naar de Heeckerenschool gaan kan ik brengen naar- en ophalen van school.
19 december 2022

Gastouder Jorieke

Hallo, mijn naam is Jorieke (1997) Getrouwd met Willard. Ik ben mama van Yara(2014) Sem(2020) en Joah (2022). We wonen in de wijk veeneslagen in Rijssen. In de buurt zijn veel speeltuintjes en kunnen we gezellig de eenden voeren. Overdag spelen de kindjes op de benedenverdieping en in onze tuin. De kleintjes kunnen hun slaapje doen op onze zolder die sinds kort ook een kinderkamer is. Echt een fijne plek om lekker uit te rusten.
5 juni 2019

Gastouder Petra

Mijn naam is Petra (1980), ik ben getrouwd met Alex en samen hebben wij drie kinderen; Jarno (2004), Lisa (2006) en Kevin (2008). Ik ben sinds april 2018 werkzaam als gastouder. Wij wonen in het buitengebied tussen Goor en Markelo. Ik ben graag buiten met de kinderen waar veel ruimte is om heerlijk te spelen. We hebben kippen, konijnen en een hond. Zowel binnen als buiten is er een ruim aanbod van speelgoed.
11 juni 2019

Gastouder Brigitte

Ik ben Brigitte (1958) en woon met mijn man en dochter in Neede, waar ik sinds januari 2013 mijn eigen kinderopvang heb in een aparte ruimte bij ons huis. Mijn motto is dan ook ,,Je mag zijn wie je bent”. De kinderen kunnen en mogen zich ontwikkelen in hun eigen tempo, op hun eigen niveau en leren genieten van de dagelijkse dingen.
11 juni 2019

Gastouder Mariet

Mijn naam is Mariet, getrouwd met Henk. Wij hebben 2 dochters, 1 zoon (die nog gezellig thuis woont) en 5 kleinkinderen. Ook hebben we een super lieve rustige hond van bijna 12 jaar. Wij wonen in Rijssen, aan de rand van de bebouwing, met uitzicht op de bosrand en het hertenkamp, waar we vrijwel elke dag een rondje omheen wandelen, herten en geitjes voeren.
22 juni 2022

Gastouder Irma

Ik ben Gastouder Irma (1992) en ik woon samen met mijn partner (1991) en dochter (2021) in Zenderen op een varkensbedrijf centraal gelegen tussen  Borne en Zenderen. Naar 10 jaar op kantoor te hebben gewerkt ben ik toe aan een nieuw uitdaging en heb ik een opleiding gevolgd tot gastouder. Mijn Kleinschalige kinderopvang ‘’Knorretje’’ is voor kinderen van 0- 4 jaar.
7 april 2021

Gastouder Lochem Karin

Een leuke gastouder in Lochem met veel ervaring in de kinderopvang. Zoek je kinderopvang in Lochem dan is Karin een leuke gastouder om mee kennis te maken. Hier vertelt ze wat meer over haar kinderopvang in Lochem. Mijn naam is Gastouder Karin en ik werk in Lochem waar ik al jaren met plezier gastouder van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar ben. Zelf heb ik 3 kinderen waarvan de jongste is opgegroeid met de gastkinderen wat ze helemaal geweldig vond. Verder hebben we een lieve kat thuis. Wat ik zo heerlijk vind aan gastouder zijn is dat de opvang kleinschalig is en je de kinderen in een huiselijke sfeer ontvangt, waardoor de kinderen zich snel op hun gemak voelen. Kies ook voor gastouder Karin Lochem.
11 juni 2019

Kinderopvang Silvia Lochem

Mijn naam is Silvia, ik ben getrouwd en wij hebben twee zonen. Silvia's Oppas Service bevindt zich net buiten Lochem in een vrijstaande woning met een grote tuin welke afgesloten is op de dagen dat er kinderen aanwezig zijn. Tevens zijn er in mijn kinderopvang in Lochem, een lieve hond, konijn en kippen. Ongeveer 25 jaar geleden ben ik gastouder in Lochem geworden, om tijdens het opgroeien van mijn eigen kinderen thuis te willen zijn. Dit was de start van mijn kinderopvang Silvia's Oppas Service en ik heb nu nog steeds veel voldoening om kinderen een veilig (t)huis te bieden, met voldoende binnen en buitenruimte om kind te zijn. Het is erg leuk om met kleine kinderen te werken en om te zien hoe ze opgroeien en ontwikkelen.
14 maart 2022

Gastouder Joke

Hallo ouders, mijn naam is Joke (1963). Samen met mijn man woon ik in wijk de Whee in Goor. We hebben 3 dochters (allen uitgevlogen) en voor onze 5 kleinkinderen verzorg ik de opvang. Hier geniet ik enorm van. Ik ben als gastouder begonnen toen ik zelf kinderen kreeg. Na enkele jaren werkte ik als peuterleidster op een peuterspeelzaal. Vervolgens heb ik tot sinds kort 22 jaar op een Kinderdagverblijf in Hengelo gewerkt. Dit met heel veel plezier. Ik heb besloten om me nu volledig te richten op een eigen kinderopvang bij mij thuis via Gastouderbureau De Bengel.