Vacature Administratief Medewerker

Wat doen wij?
Ons bedrijf helpt ondernemers die hun eigen kinderdagopvang willen starten hun droom waar te maken. Zo bieden wij een breed advies en uitgebreide begeleiding voor de start. Na de start blijven wij ondersteuning bieden in de vorm van administratie en advies. Wegens groei van het aantal klanten zijn wij op zoek naar een leuke collega die ons team komt versterken. Samen met jouw collega’s van de administratie zorg jij ervoor dat elke klant de juiste contracten krijgt en facturatie correct verloopt.

Functie-eisen
– Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
– Accuraat en zelfstandig
– Enthousiaste en klantvriendelijke instelling
– Ervaring met MS-office Word/Excel
– MBO4 niveau of nog studerend hiervoor
– Werkuren en tijden in overleg

Wat kun je verwachten
Wij zorgen ervoor dat je goed ingewerkt wordt zodat je steeds meer taken zelfstandig kunt uitvoeren. Wij vinden het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken zodat onze klanten het juiste contract van ons ontvangen. Verder voorzie je de kinderopvang ook van advies over het gebruik van ons kinderopvang-softwareprogramma. Denk hierbij aan; hoe gebruik je de app, de planning en andere vragen over het gebruik. Het werk is afwisselend en ook vragen wij je actief mee te denken in ons team. Ons motto is “samen weten we meer” waardoor we onszelf en onze werkprocessen telkens kunnen verbeteren.  Je komt te werken in een organisatie met een enthousiast en betrokken team.

Kortom een leuke en afwisselende functie in een gezellig en enthousiast team met doorgroei mogelijkheid naar een vaste baan. Is deze functie iets voor jou of wil je eerst de sfeer komen proeven? Neem dan contact met ons op. Meteen solliciteren? Stuur voor 24 april jouw sollicitatiebrief en CV naar:

info@gobdebengel.nl
t.a.v Belia Hijlkema
Gastouderbureau de Bengel
Grotestraat 12
7475AX Markelo
0547- 362205

Gastouder worden? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leuke gastouders!

  • In je eigen huis of bij ouders aan huis

  • Werkdagen en tijden zijn zelf te bepalen

Vacature gastouder

Waarom kies je voor gastouderbureau de Bengel?

Wij leggen de basis voor het optimale welzijn van de kinderen, een langdurige, vertrouwde relatie tussen ouders en gastouders en een succesvolle opvangperiode voor alle betrokkenen. En dat is waar het allemaal om draait. Reageer op deze vacature gastouder! Wil je straks ook doorgroeien en jouw eigen kinderdagverblijf starten, vraag dan om meer informatie bij onze zusterorganisatie LOOKK om deze droom te realiseren.

Meld je nu aan!

Lijkt dit je wat! Dan kun jij gastouder worden, laat het ons direct weten!

Bel: 0547-362205
Mail: info@gobdebengel.nl

Vacature gastouder

De kinderopvang is volop in ontwikkeling

Ouders van nu hebben andere vragen en stellen andere eisen aan de opvang van hun kind dan 10 jaar geleden. Zo wordt er bijvoorbeeld bewuster omgegaan met voeding. En veel ouders vinden het belangrijk dat hun kind(eren) op de gastouderopvang actief worden gestimuleerd en ondersteund in hun ontwikkeling.

Gastouderopvang: van oppas naar professionele kinderopvang

Ons team volgt alle ontwikkelingen op de voet en we leren dagelijks nieuwe dingen. We bieden onze gastouders het hele jaar door trainingen, lezingen en coaching aan. Dat doen we bewust, omdat we onszelf verder willen ontwikkelen en ook onze gastouders daarin voortdurend willen ondersteunen.