Opvanglocaties in Eibergen

Ben je op zoek naar een lieve, betrokken gastouder in Eibergen die alle aandacht heeft voor jouw kind en het spelenderwijs ondersteunt in zijn of haar ontwikkeling? Gastouderbureau de Bengel begeleidt ouders bij het vinden van de perfecte gastouder en de ideale opvang omgeving voor jouw kind.

Al onze gastouders bieden een veilige omgeving en een helder dagritme. Dat is een fijne basis voor alle kinderen. Maar vind je daarnaast buitenspelen, met andere kinderen omgaan, de natuur in en (huis)dieren belangrijk voor je kind? Of wil je dat juist dat lezen, muziek en creativiteit spelenderwijs worden gestimuleerd? Onze kinderopvang adviseurs zorgen voor dé beste match tussen kind, ouder en gastouder in Eibergen.

Bekijk onze gastouders in onze gastoudermarkt. Of neem contact op met een van onze kinderopvang adviseurs voor alle mogelijkheden.

21 mei 2021
gastouder in Eibergen

Gastouder in Eibergen, Jessica

Mijn naam is Jessica Lammers (1986) en ik woon, samen met mijn man (1985), zoon (2015) en dochter (2017), buitenaf in Eibergen op het agrarisch bedrijf van mijn man en schoonouders. De opvang is centraal gelegen tussen Eibergen, Rekken en Haaksbergen in en is vanaf de N18 goed te bereiken. Ik ben opgeleid tot HBO Pedagoog en heb, naast dat ik een aantal jaar in de kinderopvang heb gewerkt, ervaring met kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum en aanverwante stoornissen.
3 juni 2019

Gastouder Marianne

Mijn naam is Marianne, ik woon met man Michel en 2 dochters in Eibergen. Ik ben gastouder geworden omdat ik het erg leuk vind om met kinderen om te gaan, elk kind is anders en dat maakt het werk zo leuk. Ik ben al jaren gastouder met veel plezier. We wonen in een gezellige buurt met een speelpleintje voor de deur en een speeltuintje om de hoek.