Over Gastouderbureau de Bengel

Goede gastouderopvang voldoet bij de Bengel aan twee belangrijke voorwaarden:

  • De opvang vindt plaats bij professionele gastouders
  • Er is een perfecte match tussen de gastouder, ouders en kinderen

Ons team zet zich dagelijks volop in om deze twee voorwaarden te creëren. Keer op keer weer, voor alle ouders en gastouders die zich bij ons aanmelden.

Waarom we deze twee randvoorwaarden zo belangrijk vinden?

Omdat we daarmee de basis leggen voor het optimale welzijn van de kinderen, een langdurige, vertrouwde relatie tussen ouders en gastouders en een succesvolle opvangperiode voor alle betrokkenen. En dat is waar het allemaal om draait.

Vacature gastouder

De kinderopvang is volop in ontwikkeling

Ouders van nu hebben andere vragen en stellen andere eisen aan de opvang van hun kind dan 10 jaar geleden. Zo wordt er bijvoorbeeld bewuster omgegaan met voeding. En veel ouders vinden het belangrijk dat hun kind(eren) op de gastouderopvang actief worden gestimuleerd en ondersteund in hun ontwikkeling.

Gastouderopvang: van oppas naar professionele kinderopvang

Ons team volgt alle ontwikkelingen op de voet en we leren dagelijks nieuwe dingen. We bieden onze gastouders het hele jaar door trainingen, lezingen en coaching aan. Dat doen we bewust, omdat we onszelf verder willen ontwikkelen en ook onze gastouders daarin voortdurend willen ondersteunen.

Plant een Bengelboom en geef kinderen in Uganda een betere toekomst

Bij de geboorte van een kind horen kraamcadeautjes. Voorheen gaven we alle bengels die geboren werden (en al bij ons stonden ingeschreven) speelgoed cadeau. Leuk en goed bedoeld. Maar in de praktijk blijkt dat er met veel plastic speelgoed niet of maar kort wordt gespeeld.

Dat voelde niet goed. We willen iets geven wat meer blijvende waarde heeft. Daarom planten we nu voor ieder kind dat wordt geboren een Mutuba boom in Uganda. Inmiddels staan er meer dan 1200 bomen en groeit er een serieus Bengelbos. Het planten van een Mutuba boom betekent voor de kinderen in Uganda een betere toekomst. Iedere boom, ook die van jouw kindje, maakt daar een verschil!

Het Bengel team

belia-hijlkema-nieuw

Belia Hijlkema

Eigenaar

marco-hijlkema

Marco Hijlkema

Eigenaar

janet-biesaart-nieuw

Janet Biesaart

Kinderopvangadviseur

hanneke-spoler-nieuw

Hanneke Spoler

Kinderopvangadviseur

leonie-van-gaal-nieuw

Leonie van Gaal

Kinderopvangadviseur

jose-roessink-nieuw

José Roessink

Kinderopvangadviseur

onbekend-2

Hélène Koornstra

Kinderopvangadviseur

onbekend-3

Marije Wessels

Kinderopvangadviseur

Kinderopvangadviseur-Fréderique

Fréderique Klein Legtenberg

Kinderopvangadviseur