Opvanglocaties in Almelo

Ben je op zoek naar een lieve, betrokken gastouder in Almelo die alle aandacht heeft voor jouw kind en het spelenderwijs ondersteunt in zijn of haar ontwikkeling? Gastouderbureau de Bengel begeleidt ouders bij het vinden van de perfecte gastouder en de ideale opvang omgeving voor jouw kind. We bieden zowel dagopvang als naschoolse opvang in de leeftijd van 0 tot 12 jaar in Almelo.

Al onze gastouders bieden een veilige omgeving en een helder dagritme. Dat is een fijne basis voor alle kinderen. Maar vind je daarnaast buitenspelen, met andere kinderen omgaan, de natuur in en (huis)dieren belangrijk voor je kind? Of wil je dat juist dat lezen, muziek en creativiteit spelenderwijs worden gestimuleerd? Onze kinderopvang adviseurs zorgen voor dé beste match tussen kind, ouder en gastouder in Almelo.

Bekijk onze gastouders in onze gastoudermarkt. Of neem contact op met een van onze kinderopvang adviseurs voor alle mogelijkheden.

26 september 2019

Gastouder Marina

Mijn naam is Marina en ik woon sinds 2014 in Almelo samen met Nick. In 2016 hebben wij dochter Neyvi gekregen en sinds die tijd ben ik werkzaam als gastouder aan huis. Daarvoor werkte ik altijd bij de vraagouder thuis. In januari van dit jaar hebben wij een zoontje gekregen en sinds die tijd vang ik kindjes op in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar.
22 juni 2022

Gastouder Irma

Ik ben Gastouder Irma (1992) en ik woon samen met mijn partner (1991) en dochter (2021) in Zenderen op een varkensbedrijf centraal gelegen tussen  Borne en Zenderen. Naar 10 jaar op kantoor te hebben gewerkt ben ik toe aan een nieuw uitdaging en heb ik een opleiding gevolgd tot gastouder. Mijn Kleinschalige kinderopvang ‘’Knorretje’’ is voor kinderen van 0- 4 jaar.
11 april 2023

Gastouder Annet

Hallo, ik ben Annet ter Halle en ben gastouder sinds 2006. Ik heb zelf 4 kinderen, waarvan er 3 al zelf mama of papa zijn. Als de kleinkinderen komen logeren, hoeven ze zich nooit te vervelen, want er is veel speelgoed, voor binnen en voor buiten. Samen spelletjes doen of erop uit trekken in de natuur, daar genieten we van. Een belangrijk onderdeel is dat we zuinig moeten zijn op de natuur. Dat probeer ik zowel mijn kleinkinderen als de gastkindjes, mee te geven.
10 oktober 2023

Gastouder Ilona

Hoi! Mijn naam is Ilona en woon samen met mijn man Dennis, ons dochtertje Lieke (2023) en onze labrador Maike in Borne. Ik ben sociaal en zorg graag voor andere mensen. Toen mijn eerste neefjes en nichtjes geboren werden, ontdekte ik mijn passie voor het werken met kinderen. In het begin van 2023 heb ik met een vriendin meegelopen die gastouder is. Daarna ben ik met veel enthousiasme ook deze opleiding van volgen. Ik kijk er naar uit om in januari 2024 te beginnen als gastouder.
13 januari 2021

Gastouder Rita Almelo

Mijn naam is gastouder Rita en ik woon samen met mijn man in de wijk Windmolenbroek in Almelo. Samen hebben we twee kinderen die nu op zichzelf wonen. Ik ervoor gekozen om gastouder te worden omdat ik het leuk vind om met kinderen te werken in een huiselijke omgeving. Ik ben tevens vrijwilliger bij het jeugdwerk op de Windmolenbroek, ik help onder andere bij de woensdagmiddagclub.
5 juli 2023

Gastouder Romney

Hallo, Mijn naam is Romney (1990) ben getrouwd met Dennis Wijnands (1983) samen hebben wij 4 kinderen Nora (2008), Luuk (2011), Jake (2017) en Roos (2019). Wij wonen in Almelo in de wijk huttenveld (Windmolenbroek). Ik start 01-01-2023 als gastouder de Rotsduifjes Ik heb altijd al met kinderen willen werken dat is toch wat ik zelf het leukste vind. Wat bied ik aan jullie kinderen, een veilig thuis, een plek waar ze plezier hebben en hun zelf kunnen en mogen zijn. Zelf onderneem ik ook met de kinderen pedagogische activiteiten.
4 mei 2021

Gastouder in Almelo, Hester

De kinderopvang in Almelo vindt plaats in onze woonkamer, waar we genoeg speelruimte hebben om heerlijk te kunnen spelen en ontdekken. Zelf ben ik gek op puzzelen, spelletjes en knutselen en doe dit dan ook graag met de kinderen. Naast samen met de kinderen spelen/puzzelen vind ik het ook heerlijk om te zien hoe de kinderen samen op kunnen gaan in hun spel. Elk kind is uniek en ontwikkelt zich in zijn of haar eigen tempo en op zijn of haar eigen manier. Om dit te stimuleren bied ik verschillende activiteiten aan, maar verplicht ik niet om mee te doen.
29 mei 2019

Gastouder Nicole

Hallo. Mijn naam is Nicole (1981) ik woon samen met Ryan (1981) en onze 4 kinderen Mikael (2006), Leander (2009), Matthias (2011) en Line (2013) en ons hondje Mack. We wonen in Almelo op het Kollenveld aan een heel gezellig speelveldje met speeltuintje. Ik ben jaren terug als gastouder begonnen zodat ik mijn liefde voor werken met kinderen kon doorzetten in een veel huiselijke omgeving.