Opvanglocaties in Hoge Hexel

Ben je in Hoge Hexel op zoek naar gastouder? Gastouderbureau de Bengel begeleidt ouders bij het vinden van de perfecte gastouder en de ideale opvang omgeving voor jouw kind.

Al onze gastouders bieden een veilige omgeving en een helder dagritme. Dat is een fijne basis voor alle kinderen. Maar vind je daarnaast buitenspelen, met andere kinderen omgaan, de natuur in en (huis)dieren belangrijk voor je kind? Of wil je dat juist dat lezen, muziek en creativiteit spelenderwijs worden gestimuleerd? Onze kinderopvang adviseurs zorgen voor dé beste match tussen kind, ouder en gastouder in Hoge Hexel.

Bekijk onze gastouders in onze gastoudermarkt. Of neem contact op met een van onze kinderopvang adviseurs voor alle mogelijkheden.

11 juni 2019

Gastouder in Hoge Hexel, Fredriek

Ik ben Fredriek Schutte en woon in Hoge-Hexel. Samen met mijn man Johan heb ik 4 kinderen. En 3 kleinkinderen. Ik vind het leuk om voor kinderen te zorgen. De zorg heeft mij altijd gelegen. Voordat mijn kinderen geboren werden werkte ik altijd in een verzorgingshuis hier in de buurt als verzorgende. Ik ben gastouder geworden in 2003 omdat er een gezin met schoolgaande kinderen oppas zocht. De kinderen gingen bij onze kinderen naar school en het kosten voor mij geen moeite. Inmiddels heb ik al veel gastkinderen begroet. Wij wonen in een rustige buurt met de school om de hoek en 2 speeltuinen in de buurt. Het blijft leuk om daar even naar toe te gaan.