Opvanglocaties in Rijssen

Ben je op zoek naar een lieve, betrokken gastouder in Rijssen die alle aandacht heeft voor jouw kind en het spelenderwijs ondersteunt in zijn of haar ontwikkeling? Gastouderbureau de Bengel begeleidt ouders bij het vinden van de perfecte gastouder en de ideale opvang omgeving voor jouw kind. We bieden zowel dagopvang als naschoolse opvang in de leeftijd van 0 tot 12 jaar in Rijssen.

Al onze gastouders bieden een veilige omgeving en een helder dagritme. Dat is een fijne basis voor alle kinderen. Maar vind je daarnaast buitenspelen, met andere kinderen omgaan, de natuur in en (huis)dieren belangrijk voor je kind? Of wil je dat juist dat lezen, muziek en creativiteit spelenderwijs worden gestimuleerd? Onze kinderopvang adviseurs zorgen voor dé beste match tussen kind, ouder en gastouder in Rijssen.

Bekijk onze gastouders in onze gastoudermarkt. Of neem contact op met een van onze kinderopvang adviseurs voor alle mogelijkheden.

11 juni 2019

Gastouder Hannelies

Sinds 2007 ben ik gastouder (1975) in de wijk Braakmanslanden. Hier woon ik met veel plezier met onze twee dochters, mijn man en onze hond, een Jack Russel. Ik heb veel ervaring en ben heel flexibel qua dagen en tijden. Ik ben gastouder geworden omdat kinderen mijn passie zijn en ik ontzettend van ieder kind, uniek als ze zijn, kan genieten.
26 mei 2021
Gastouder in Rijssen, Linda

Gastouder in Rijssen, Linda

Hallo, mijn naam is Linda (1995). Ik woon samen met mijn vriend Maarten en ons hondje Cas in een rustige wijk bij het hertenkamp in Rijssen. In 2016 ben ik gestart als gastouder bij ouders aan huis en later in ons eigen huis.
11 juni 2019

Gastouder Jacolien

Ik ben Jacolien, ik ben 27 jaar oud. Met mijn man en onze dochters Lynn en Emma wonen wij in Rijssen aan het Speenkruid. Ik ben gastouder geworden omdat het me leuk lijkt om, naast de opvoeding van onze eigen dochters, ook andere kinderen op te vangen in de huiselijke sfeer. Samen leuke dingen doen, binnen of buiten spelen, wandelen, het kan allemaal.
11 juni 2019

Gastouder Chantal

Mijn naam is Chantal, ik ben 36 jaar en woon samen met mijn man Patrick, onze twee zoons Rens en Joris en onze labrador Senna, in de wijk ‘t Lenfert in Rijssen. Sinds 2004 ben ik afgestudeerd aan de SPH en werkzaam geweest in verschillende sectoren zoals de kinder- en jeugdpsychiatrie, gehandicaptenzorg en de kinderopvang.
11 juni 2019

Gastouder Geke

Ik ben Geke (1956), samen met mijn man woon ik op een fijne plek in Rijssen, in de wijk Veeneslagen, waar veel kinderen wonen. Al jaren ben ik met veel plezier gastouder. Ieder kind is uniek en speciaal en daar geniet ik enorm van. We wonen tegenover een mooie speeltuin en een basisschool. Een ideale plek om kinderen op te vangen. De kinderen kunnen fijn buitenspelen.
11 juni 2019

Gastouder Dineke

Mijn naam is Dineke en ik woon al vanaf mijn geboorte in Rijssen en ben al zeven jaar met veel plezier gastouder bij Gastouderbureau De Bengel, in eerste instantie ben ik gastouder geworden omdat mijn man door gezondheidsreden zijn Meubelservicebedrijf moest beëindigen en er toch wat verdiend moest worden. We hebben zelf twee adoptiekinderen die inmiddels 20 en 21 jaar zijn.
11 juni 2019
Kinderopvang Rijssen

Gastouder Ina

Mijn naam is Ina (geboren in 1963 ) getrouwd met Arjan, samen kregen we 3 kinderen, die ondertussen volwassen zijn, en allemaal het huis al uit zijn. We hebben ondertussen al een aantal kleinkinderen, heel leuk!
11 juni 2019

Gastouder Ria

Mijn naam is Ria, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Twee dochters en een zoon. Woonachtig in de wijk Veeneslagen te Rijssen. Jarenlang in een drogisterij gewerkt en vanaf augustus 2017 werkzaam als gastouder. Mijn werkdagen zijn van maandag t/m donderdag. Mocht het een keer anders nodig zijn, valt dit meestal wel te overleggen.
11 juni 2019

Gastouder Ina

Mijn naam is Ina en ik woon met man en (volwassen) dochter en ons hondje Banjer in de wijk Lentfert in Rijssen. We hebben ook 2 zoons die inmiddels uitwonend zijn. Ik woon aan de rand van de woonwijk, dichtbij het bos waar het heerlijk wandelen is. Ik ben al jaren gastouder bij Gastouderbureau de Bengel en doe het werk nog altijd met heel veel plezier.
13 december 2019
Gastouder aan huis Marloes

Gastouder aan huis Marloes

Mijn naam is Marloes (1997) en ik woon Holten. Momenteel werk ik als gastouder aan het werk bij een gezin thuis met 4 kinderen. Ik ben al eerder kort gastouder geweest bij een gezin thuis met 3 kinderen. Vraag naar mijn beschikbaarheid bij de Bengel.
11 maart 2021
Gastouder Rijssen Marjon

Gastouder Rijssen Marjon

Mijn naam is Marjon Klomp. Samen met mijn man Ronny en onze kinderen Babet (2008) en Hidde (2011) woon ik aan de Markeloseweg in Rijssen. Werken met kinderen is mijn passie, of ze nu nog heel jong, of juist al wat ouder zijn. Ik kan er enorm van genieten om kinderen helemaal op te zien gaan in hun spel.
11 juni 2019

Gastouder Trudy

Mijn naam is Trudy. Ons gezin bestaat uit mijn man Jan, onze jongste zoon Koen van 17 jaar en we wonen in Rijssen. Samen hebben we 4 kinderen waarvan er 3 volwassen zijn en inmiddels de deur uit zijn. We wonen in een vrijstaand huis met een afgeschermde tuin waar de kinderen lekker in kunnen spelen.
3 november 2021

Gastouder Rijssen Heidy

Hallo, ik ben Heidy Smit (1980) en ik woon samen met mijn man, 3 kinderen en hondje Dex in Rijssen.
11 juni 2019

Gastouder Susanne

Hallo, mijn naam is Susanne (1972). Ik ben de trotse moeder van 2 prachtige dochters, Marit en Bente. Sinds kort hebben we een hondje, Pippi, een boomer-pup. Ook hebben we buiten een konijntje, genaamd Woezel. We wonen in een mooie buurt in Rijssen in de wijk de Veeneslagen. Na 20 jaar met veel plezier op een reisbureau gewerkt te hebben, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging.
11 juni 2019

Gastouder Yvonne

Mijn naam is Yvonne, ik ben getrouwd, we hebben 4 kinderen en 2 kleinkinderen. We wonen in een rustige woonwijk, waar ook verschillende speeltuintjes zijn op loopafstand. Al meer dan 15 jaar ben ik met veel plezier gastouder. Van jongs af aan vind ik kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar heel leuk. Ik vind het heel fijn dat ik daar nu mijn beroep van heb kunnen maken.
11 juni 2019

Gastouder Tineke

Mijn naam is Tineke en ik woon met mijn man Peter en nog thuiswonende dochter Ingrid in Rijssen dichtbij het centrum (plan Zuid). Ik ben sinds 2008 als gastouder aangesloten bij Gastouderbureau de Bengel en biedt met veel plezier opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Mijn opvang is vooral huiselijk en gezellig.
11 januari 2022
Gastouder Rijssen Maureen

Gastouder Rijssen Maureen

Mijn naam is Maureen Brinkman (1998). Samen met mijn man Sander (1996), wonen we aan de buitenrand van Rijssen. Wanneer wij de straat uitlopen, komen wij uit bij de boerderijen. Ook bevindt zich op loopafstand van de woning, een ruime speeltuin! (De Mensink Boerderij)
3 november 2021

Gastouder Rijssen Francien

Hallo ik ben Francien Baan (1971) en ik woon samen met mijn man, twee kinderen en bruine labrador in Rijssen.
11 juni 2019

Gastouder Marjon

Mijn naam is Marjon, samen met mijn man hebben we drie stoere jongens, de oudste gaat naar het voortgezet onderwijs, de andere twee gaan naar de basisschool. Ik heb al meer dan 13 jaar ervaring als gastouder, daarvoor heb ik op een kinderdagverblijf gewerkt. Ik ben daar gestopt omdat ik zelf een kindje kreeg en er geen mogelijkheid in zat om daar te blijven werken.
11 juni 2019

Gastouder Daniella

Mijn naam is Daniella , ik ben getrouwd met Henry en samen hebben we twee zonen Hugo (26-06-2012) en Sven (26-07-2016) Ik ben al sinds 2009 gastouder en doe dit nog steeds met heel veel plezier
3 november 2021

Gastouder Rijssen Erna

Hallo, mijn naam is Erna Bak (1962) en ik woon samen met mijn man in Rijssen. Samen hebben we 2 volwassen zonen (1990) en (1995).
11 juni 2019

Gastouder Gerlinde

Mijn naam is Gerlinde Slagman. Ik ben 33 jaar, getrouwd met Arnoud en moeder van 3 jongens en 1 meisje in de leeftijden 8, 6, 4 en 0 jaar. Negen jaar heb ik voor de klas gestaan op de Banisschool in Rijssen. Twee jaar geleden ben ik begonnen als gastouder.
28 april 2022

Gastouder Charel

Mijn naam is Charel, geboren in 1994 en samen met mijn man, Geert, woon ik in de woonwijk Veeneslagen in Rijssen. Per 16 augustus begin ik als gastouder voor uw kind in de leeftijdscategorie 0 tot 4 jaar. Sinds 2016 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Het kleinschalige wat een gastouder biedt heeft voor mij de doorslag gegeven om zelf als gastouder te starten. Ik zou mezelf omschrijven als iemand die creatief is, houd van gezelligheid en ik ben van mening dat risicovol spelen een meerwaarde is voor de ontwikkeling van uw kind.
11 juni 2019

Gastouder Marjolein

Mijn naam is Marjolein en samen met mijn man Dick woon ik in een mooie buurt in de wijk de Veeneslagen. Na 5 jaar met veel plezier als secretaresse te hebben gewerkt, kwam ik erachter dat mijn passie ondanks mijn studie toch bij kinderen ligt. In 2014 ben ik begonnen met de opleiding Helpende Zorg en Welzijn en deze ook afgerond.
11 juni 2019

Gastouder Miranda

Hoi, mijn naam is Miranda Tenbergen en ik woon samen met mijn vriend Erik en mijn twee kinderen Floris en Vlinder in Rijssen. En op de donderdag en vrijdag wordt het gezin altijd groter want dan zijn de 3 kinderen van mijn vriend er ook. De reden dat ik als gastouder werk is omdat er niks heerlijker is dan met kinderen werken.
3 juni 2019

Gastouder Bernice

Mijn naam is Bernice Bruins-Wessels getrouwd met Will en we hebben 2 volwassen zoons. Vanaf 2001 actief als leidster op een PSZ geweest en vanaf 2008 run ik mijn zelfstandige kinderopvang eerst in Rijssen en sinds 2018 in Enter. We wonen landelijk in het buitengebied van Enter op een ideale A1 locatie, met veel natuurlijke speelruimte buiten en een mooie speelruimte binnen.
11 juni 2019

Gastouder Mariet

Mijn naam is Mariet, getrouwd met Henk. Wij hebben 2 dochters, 1 zoon (die nog gezellig thuis woont) en 5 kleinkinderen. Ook hebben we een super lieve rustige hond van bijna 12 jaar. Wij wonen in Rijssen, aan de rand van de bebouwing, met uitzicht op de bosrand en het hertenkamp, waar we vrijwel elke dag een rondje omheen wandelen, herten en geitjes voeren.
11 juni 2019

Gastouder Lenny

Ik ben Lenny, geboren op 21-11-1989. Ik ben getrouwd met Mark en we wonen in de Veeneslagen. Ook hebben wij een hele lieve Golden Retriever, Tommie, die gewend is dat hier veel kinderen komen en daar enorm van geniet. Ik heb altijd al passie voor kinderen gehad. Een aantal jaren heb ik als invalleerkracht gewerkt, maar ik miste het heel erg om een band op te kunnen bouwen met de kinderen.
31 juli 2021
Gastouder Rijssen Demi

Gastouder Rijssen Demi

Hallo! Mijn naam is Demi (1996) ik ben sinds 1 september 2021 gastouder in Rijssen. Ik woon samen met mijn vriend Christiaan (1993) aan de Esstraat. Ik ben gastouder geworden omdat met kinderen werken mijn passie is en ik er enorm van kan genieten.