Gastouder Ruurlo Yvonne

Voorstellen
Mijn naam is Yvonne. Ik heb een vriend Arjan en twee dochters Iris en Puck. We wonen in het buitengebied tussen Borculo en Ruurlo. Buiten hebben wij een mooie, veilige en afgesloten speelruimte waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Ik heb 14 jaar gewerkt op een kinderdagverblijf in Borculo. Dit deed ik met veel plezier maar ik vond het tijd worden voor een nieuwe uitdaging ‘’mijn eigen gastouder opvang”.

Mijn kinderopvang
Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken. Ze te volgen in hun ontwikkeling en ze de aandacht en liefde te geven die ze verdienen. Dit doe ik door met ze te spelen, te zingen, te knutselen, ze te verzorgen en met ze naar buiten te gaan in een veilige en kindvriendelijke omgeving. Ze mogen gewoon kind zijn. Ik kan erg genieten van een glimlach van een baby of van de iets oudere kinderen een knuffel te krijgen of te kletsen met ze. Van ieder kindje word een dagboekje bij gehouden, dit is een mooie herinnering voor later. Werk met een dagindeling (waarvan afgeweken kan worden.) Voor de baby`s hou ik zo veel mogelijk het ritme van thuis aan. Dit geeft rust.

Beschikbaarheid
Ik ben alle dagen beschikbaar, de woensdagmiddag in overleg.
Mijn openingstijden zijn van 7:00 – 18:30 uur.
Avond en flexibele opvang is altijd in overleg mogelijk.

Samenwerking
Ik heb gekozen voor een samenwerking met gastouderbureau De Bengel omdat ik tussen Ruurlo en Borculo woon en op die manier mijn opvang gebied wil vergroten.
De meeste aanvragen komen binnen via De Bengel en zo heb je als gastouder eerder kans op een plaatsing. Vandaar mijn samenwerking.

Opleiding
Diploma MDGO-vz, Kinder ehbo, Gordon cursus

  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)

Profiel fotoProfiel fotoProfiel foto