Gastouder Ruurlo Hilda

Voorstellen
Beste vraagouders & andere geïnteresseerden,
Mijn naam is Hilda(33) en ik woon samen met Edwin(40) en onze dochter Joy(5) en zoon Luca(2) in een jonge, kinderrijke buurt in Ruurlo. Ik woonde en werkte ruim 10 jaar fulltime in het speciaal basisonderwijs in Arnhem. Sinds de komst van onze 2 kinderen zijn we verhuist en ben ik van fulltime naar parttime werken gegaan. De overige dagen ben ik nu werkzaam als gastouder. Dit heeft voor mij en mijn kinderen veel voordelen. Ik ben dol op kinderen, wil ze graag helpen in hun ontwikkeling en mijn kinderen zijn blij dat ze altijd speelvriendjes hebben en ontwikkelen zich sterk op sociaal vlak.

Mijn kinderopvang
De kinderen in de opvang zijn tussen de 0-5 jaar. We zitten in een riante tussenwoning aan de rand van het dorp met als voordeel dat we veel bewegingsruimte in en om het huis hebben.
We gaan er ook vaak op uit met de bakfiets en de duo wandelwagen. Speeltuinen, dieren bezoeken, bibliotheek, winkels, picknicken, tuinieren, sporten van alles doen we!
Ook binnen spelen we vrijuit, al worden er ook activiteiten aangeboden zoals gym, dans, muziek en knutselactiviteiten. Er is veel ontwikkelingsmateriaal, voor alle leeftijden is er genoeg uitdaging en die zoeken we ook volop. Ook ben ik veel bezig met zelfstandigheid, ontwikkeling van uw kind en stimuleer ik ze om nieuwe dingen uit te proberen. Zelf ervaren hoe iets werkt en waarom iets is, werkt beter dan alleen iets verteld krijgen door een volwassene.

Samenwerking
Een gastouderbureau dat actief betrokken blijft bij de kinderen en de opvangmedewerkers, is erg belangrijk. Net als het contact tussen u en mij. We moeten een klik hebben, duidelijkheid geven aan elkaar, feedback kunnen geven en een veilige voorspelbare omgeving bieden voor uw kind.
U bent tenslotte de professional van uw kind, ik leer graag van u! Vervolgens leert uw kind weer andere vaardigheden in deze omgeving en in de interactie met andere kinderen.

Beschikbaarheid
Voor kinderen van 0 tot ongeveer 5 jaar is opvang mogelijk op maandag en dinsdag. Ook is weekendopvang, nachtopvang en opvang in de schoolvakanties bespreekbaar.

Opleiding
Vanwege mijn 2 banen heb ik veel studies gehad en ben ik momenteel bezig met een 3 jarige opleiding van ‘De Onderwijsspecialisten’ op MBO+ niveau.
Ik heb een sociaal pedagogisch werker niveau 3 en een onderwijsassistent niveau 4/5 diploma.
Verder een hele waslijst aan certificaten van onder andere hogeschool Fontys op het gebied van leermogelijkheden, autisme, gedragsmoeilijkheden, ontwikkelingspsychologie e.d.
In het verleden heb ik in de kinderpsychiatrie, kinderopvang en met slechthorende kinderen gewerkt, sinds 13 jaar werk ik met meervoudig gehandicapte kinderen.

Graag tot ziens en uw kind mag altijd vrijblijvend een dag meedraaien met ons.

  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)

Profiel fotoProfiel fotoProfiel foto