Gastouder Rijssen Chantal

Even voorstellen
Mijn naam is Chantal, ik ben 36 jaar en woon samen met mijn man Patrick, onze twee zoons Rens en Joris en onze labrador Senna, in de wijk ‘t Lenfert in Rijssen.
Sinds 2004 ben ik afgestudeerd aan de SPH en werkzaam geweest in verschillende sectoren zoals de kinder- en jeugdpsychiatrie, gehandicaptenzorg en de kinderopvang. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in de kinderopvang ben ik in 2011 ook als gastouder begonnen. Eerst naast mijn werk als pedagogisch medewerker maar in 2012 ben ik volledig als gastouder gaan werken.

Mijn opvang
Ik vind het belangrijk dat de kinderen die hier komen zich thuis voelen. Ik vang de kinderen met liefde op en plezier maken staat hier op nummer 1! Ik volg een dagstructuur op maar blijf wel kijken naar de behoeftes van de kinderen.
We spelen veel samen, als het weer het toelaat lekker buiten, we knutselen, dansen en zingen. Omdat ik aan de rand van het bos woon gaan we regelmatig even wandelen in het bos. Ook zijn er in de wijk waar ik woon veel kleine speeltuintjes en hier zijn we dan ook met regelmaat te vinden.
Aangezien ik de opleiding SPH heb afgerond zijn ook kinderen die net dat beetje extra aandacht nodig hebben hier van harte welkom.

Beschikbaarheid
Van maandag t/m donderdag, uren in overleg.
Ik ben erg flexibel, wisselende dagen zijn geen probleem!
Voor-, tussen- en naschoolse opvang is ook mogelijk icm de KlimOp school

Samenwerking
De Bengel is een eerlijk en betrouwbaar gastouderbureau waar ik graag mee samen werk.

Opleidingen

  • SPW niveau 3
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)
  • Workshop "baby- en kindergebaren"
  • Erkend leerbedrijf SBB

Profiel fotoProfiel fotoProfiel foto