Gastouder Hellendoorn Jolande

Voorstellen
Ik ben Jolande (1969). Ik ben al 9 jaar gastouder en daarnaast werk ik 8 uur in de week als wijkziekenverzorgende in de thuiszorg. Dit doe ik voornamelijk in de avonden en de weekenden.
Ik woon samen met mijn kinderen Sanne (1997) en Kevin (2000) en onze hond Luna in Hellendoorn. Wij zijn net verhuisd naar een heel mooi, ruim plekje aan de bosrand op de grens van Hellendoorn en Nijverdal.  Ik ben gastouder geworden bij toeval, via via werd mij gevraagd of ik wilde oppassen, en dit doe ik nu met heel veel plezier.

Mijn kinderopvang
Ik vind het erg belangrijk dat de kinderen zich bij mij op hun gemak voelen en het fijn vinden om te komen. We gaan lekker met de hond wandelen, gezellig spelen, knutselen of lezen in huis.
Als gastouder, maar ook bij mijn eigen gezin, hecht ik veel waarde aan rust en regelmaat, waarden en normen en aan samen delen, samen spelen.
Ook het contact met de ouders is belangrijk: goed overleg, even een fotootje sturen of een appje en alles bespreekbaar maken.
Ik pas op in een rookvrije, huiselijke, veilige, gezellige, ruime omgeving.

Beschikbaarheid
Ik ben beschikbaar op maandag, woensdag en donderdag voor kinderen van de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Samenwerking
Mijn samenwerking met De Bengel en mijn kinderopvangadviseur Leonie is prima. Geweldige service en bij vragen, mail of telefoon krijg je snel antwoord. Ik zou De Bengel dus bij iedereen aanbevelen.

Opleidingen
MDGO-VZ,  Ziekenverzorging, EHBO (eerste hulp aan kinderen)

 

  • Workshop "ontdek de kracht van muziek"
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)

Profiel fotoProfiel fotoProfiel foto