Gastouder Neede Margreet

Voorstellen gastouder Neede Margreet
Ik ben Margreet (geboren in 1968), moeder van 2 volwassen dochters ( twintigers) die nog gezellig thuis wonen. Samen met de kinderen, mijn man en de hond wonen we in een rustige gezellige kindvriendelijke wijk in Neede dicht bij de Hofmaat en Ariënsschool.

Ik vang al jaren kinderen op en in 2014 heb ik mijn diploma behaald en ben begonnen als geregistreerd gastouder bij een gezin aan huis. Daar werk ik nog steeds 2 dagen per week. Daarnaast vang ik ook kinderen op bij mij thuis.

Mijn kinderopvang
De opvang kan plaats vinden bij de ouders thuis of bij mij thuis. De kinderen die bij mij thuis worden opgevangen komen in een huiselijke omgeving en maken deel uit van ons gezin. Ik geniet van de ontwikkeling van kinderen, hun uitspraken en enthousiasme.

Ik hou rekening met de individuele wensen van ouders en vind het belangrijk dat ouders en kinderen respect hebben voor elkaar en voor dieren. Er is ruimte en tijd voor persoonlijke aandacht. Samen gaan we veel naar buiten, lekker wandelen met de hond of naar de speeltuin in de buurt. Maar ook wordt er regelmatig samen gebouwd, gekleurd of lekker samen met een boekje op de bank. Er is binnen en buiten voldoende speelruimte en speelgoed voor de kinderen.

Beschikbaarheid
Ik bied flexibele opvang voor kinderen van 0-12 jaar en heb nog enkele dagen ruimte voor een nieuw gezin. Ik ben bereidt kinderen naar school te brengen of op te halen. Kinderen kunnen bij mij thuis worden opgevangen, maar ik kan ook bij de ouders thuis komen.

Voor mijn actuele beschikbaarheid kun je contact opnemen met mijn kinderopvangadviseur.

 Samenwerking
Ik vind de begeleiding en ondersteuning met de Bengel prettig. Zij hebben mij begeleid tijdens de opleiding  en zorgen er voor dat alles administratief en financieel wordt geregeld. Het contact is goed en met vragen krijg ik snel antwoord.

 Opleidingen

  • Diploma Helpende zorg en welzijn niveau 2
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)