Gastouder Lochem Gea

Voorstellen gastouder Lochem Gea
Mijn naam is Gea. Samen met mijn man Ditmar bieden wij kinderopvang in ons gezellige dorp Barchem aan de voet van de Lochemse berg. Mijn geboortejaar is 1963. We hebben drie dochters waarvan er nog één thuis is. Ik heb 12 jaar als A-verpleegkundige in het ziekenhuis in Apeldoorn gewerkt. Daarna zijn we geëmigreerd naar de Filippijnen om een kinderdorp te bouwen voor straatkinderen. Na deze geweldige ervaring zijn we terug in Nederland gekomen en gestart met onze kinderopvang “’t Bengelbos”. We zijn inmiddels sinds 2007 gastouder en doen dit met veel liefde en plezier.

Gastouder Lochem Gea‘t Bengelbos biedt kinderopvang voor kinderen van alle leeftijden. Voor de allerkleinsten hebben we twee campingbedjes. We wonen in een fijne kindvriendelijke omgeving met achter ons huis een zandbak, schommels, trampoline en een omheind speelbosje waarin de kinderen met mooi weer geweldig kunnen spelen. Binnen hebben we een gezellige ruimte met allerlei speelgoed en knutsel mogelijkheden voor alle leeftijden.
We hebben een aantal kindvriendelijke dieren zoals een hond, twee konijntjes, een poes, een vogeltje en een mooi aquarium met visjes.

De kinderen staan voor ons centraal en zullen daarbij sociale vaardigheden leren zoals het omgaan met andere kinderen, speelgoed en andere materialen en het leren delen en samen eten.

Beschikbaarheid
Wat wij bieden is: vijf dagen per week flexibele opvang, mogelijkheid van ontbijt, middageten en avondeten (alles in gezamenlijk overleg).

Samenwerking
Wij vinden het belangrijk om met gastouderbureau De Bengel samen te werken om daarmee voor de ouders de professionaliteit te waarborgen.
Hierdoor is er altijd controle op de veiligheid voor de kinderen en de benodigde kennis van de gastouders (zoals kinder-EHBO).
Verder garandeert dit de goede registratie en afhandeling van de financiële administratie verwerking en onderhoud van contacten met ouders en gastouders door geregelde evaluaties.

Opleiding
A-verpleegkundige, kinder-EHBO.

 

  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)
  • Kiki training, kansen in kinderen

Profiel fotoProfiel fotoProfiel foto