Gastouder Holten Marinda

Voorstellen gastouder Holten Marinda
Hallo. Ik ben Marinda en woon samen met mijn partner Rob en 3 dochters Willemijn (2002), Ghislaine (2005) en Dolores (2011) in Holten.  Één dagdeel per week werk ik op vrijwilligersbasis op de peuterspeelzaal.

Mijn kinderopvang
Wij wonen aan een erf in een doodlopend hofje waar het heerlijk rustig is. Ons royale huis heeft een prachtig afgebakend speelterrein en daarnaast een groot spelgazon. Tevens is er een trampoline en een zandbak bij ons. Een kleine en een wat grotere speeltuin zijn op loopafstand. Voor alle leeftijden is er voldoende binnen- en buitenspeelgoed aanwezig. Alles passend bij leeftijds- en ontwikkelingsfase van uw kind.

Ons huis is berekend op het opvangen van de allerkleinsten. Daarvoor is alles aanwezig van ledikantjes tot kinderwagen, box enz.

gastouder holten marinda Gastouder Holten Marinda gastouder holten marinda

Ik vind het erg belangrijk dat de kindjes zich op hun gemak voelen bij mij en ook binnen ons gezin. Ritme en regelmaat staan voorop. Elk kindje krijgt een eigen rustige slaapplek. Verder vind ik het heel belangrijk dat ouders met een gerust hart kunnen gaan werken als ze s ‘morgens hun kind achterlaten. Daarom vindt er ook altijd heel goed overleg plaats met de ouders. Het bieden van de kwaliteit en het waarborgen hiervan vind ik zeer belangrijk. Dat betekent dat wij zelf als gezin ook goed overleggen qua aantal ‘kindplaatsen’.

Oppaservaring heb ik al vele jaren, door o.a. op kinderen van familieleden te passen, maar ook als moeder van een kleuter, tiener en puber. Verder werk ik met veel plezier één keer in de week op vrijwilligersbasis op de peuterspeelzaal. Dit is op een VVE groep.

Mijn beschikbaarheid

Wij vinden mijn werk als gastouder zo leuk dat wij als gezin besloten hebben ook opvang op de zaterdag/zondag aan te bieden…

Mijn oppasdagen zijn maandag t/m zondag, in overleg is veel mogelijk! De voorkeur gaat uit naar het opvangen van baby’s, peuters en kleuters.

Opleiding

  • Workshop "de (niet) pratende peuter
  • Workshop rouwverwerking
  • Lezing kriebels in je buik
  • Training Herkennen en begeleiden van een ontwikkelingsvoorsprong bij het jonge kind (0-4 jaar)
  • Diploma Helpende zorg en welzijn niveau 2
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)
  • Workshop "baby- en kindergebaren"