Gastouder Hoge Hexel Hetty

Voorstellen
Mijn naam is Hetty. Ik woon met Jan en drie volwassen kinderen in Hoge Hexel en ben al 13 jaar met veel plezier gastouder.  Ik ben gastouder geworden omdat ik het leuk vind om met kinderen om te gaan en ze iets te leren. En ik kan het goed combineren met het werk op de boerderij. Dus als u het leuk vind dat uw kind opgroeit met dieren om zich heen, is onze boerderij misschien een prima plek om uw kind aan ons toe te vertrouwen
Wij wonen in een gezellige buurt en met een fijne ruime tuin waar voldoende speelgelegenheid voor de kinderen is. Zo is er een achter het huis een afgeschermd ruime speelplek, waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Mijn kinderopvang
Elk kind is anders en daarom vind ik gastouder zijn zo leuk. Voor de opvang heb ik geen speciale ruimte maar gebeurt gewoon in ons huis . ruimte voor box etc. is ruim aanwezig. Ik woon buitenaf en er wordt dan ook veel buiten gespeeld.
Wat ik belangrijk vind is dat het kind ook door mij word gecomplimenteerd en gecorrigeerd , net zoals de ouders thuis doen ..een stukje helpen opvoeden van uw kind en het de juiste bagage meegeven.. dit uiteraard in overleg met u als ouder. ik kan erg genieten van de ontwikkeling van een kind maar vind ook belangrijk dat ze zich veilig en vertrouwd voelen bij ons op de boerderij.
Met de kinderen word natuurlijk naar gelang hoe oud ze zijn gespeeld en mogen ze mee naar de kalfjes oid.
Ook de normale huiselijke dingen als boodschappen doen en visite afleggen gaan ze gewoon mee.
Ik pas nu al 13 jaar op drie kinderen uit een gezin en als u referenties wilt dan kan ik u het telefoonnummer geven.

Beschikbaarheid
Mijn opvangdagen zijn dinsdag woensdag en donderdag.
Ik vind het erg leuk om op baby’s te passen, want dan kun je een band opbouwen, en ze makkelijker leren wat jou regels zijn.

Samenwerking
De Samenwerking met De Bengel lijkt mij prima, ik begin hier net en vind het leuk om met een lokaal bureau te gaan werken. En een consulent die vlak bij je in de buurt woont werkt gewoon goed.
Dat je met vragen etc. bij haar terecht kunt, zonder dat er dagen overheen gaan.

Opleidingen
Ten eerste is iedereen hier in huis voorzien van een bewijs omtrent gedrag.
Is ons huis voorzien van alle veiligheidseisen en gecontroleerd door de ggd.
natuurlijk het diploma helpende welzijn.
En verschillende certificaten.
Ook het pasje van kinder ehbo is aanwezig en volg ik in augustus 2015 een herhaal cursus.

  • Cursus hoogbegaafdheid en hoog sensitief
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)

Profiel foto