Wie ben ik:
Mijn naam is Janny en ben al ruim 15 jaar zelfstandig gastouder. Begonnen als particuliere kinderopvang en sinds jaren aangesloten bij GOB. Nu ook bij De Bengel.

Achtergrond:
18 jaar heb ik gewerkt in de jeugdzorg, kinderen blijven boeien, DE reden dat ik ervoor kies om te blijven werken met kinderen.

Flexibele opvang:
Bij mij kunt u terecht voor flexibele opvang, van 07.00 uur tot 18.00 uur 5 dagen in de week.
Uw kind is welkom vanaf 2 maand tot 14 jaar
De zomervakantie zijn wij ook aanwezig.

Dieren:
Dieren spelen een grote rol in ons leven en de kinderen mogen daar ook van genieten, de honden, labrador, beagle en finse spits zijn vertrouwd met de kinderen. Ook pony’s en paarden en kippen zijn er. ( uiteraard zijn de kinderen altijd onder toezicht bij de dieren!!
In de afgelopen 15 jaar alleen maar positieve reacties van ouders en kinderen in de omgang met dieren.

 

Buitenruimte:
Wij wonen buitenaf en er is veel speelruimte voor de kinderen, schommels-glijbaan-klimtoren-wipwap-trampoline-speelhuis-zandbakken-voetbalveld-rijbak
Een kind zal hier altijd een uitdaging vinden, ruimte voor fantasie en spelen is er volop.
Niets moet hier .. wij luisteren naar de kinderen waar hun behoefte ligt, knutselen-buiten spelen-lezen.. hier mag een kind ook kind zijn.

Binnenruimte:
Ook binnenshuis is er meer dan voldoende spel/knutsel/lees materiaal voor het kind en voor de ouderen spellen/ ipad/wii  (dit laatste met mate)

 

Wensen ouders:
Uiteraard is uw kind hier in goede handen, wij respecteren de wensen van de ouders
Wij hanteren de voorschriften van het GOB met alle protocollen.
Veiligheid staat voorop maar dat betekent niet dat uw kind geen kattenkwaad uit mag halen zoals boom klimmen of timmeren met hamer en spijkers of experimenteren met proeven ( oudere jeugd)

  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)