Gastouder Goor Ans

Voorstellen Gastouder Goor Ans
Mijn naam is Ans. Ik woon met mijn man in een rustige straat in wijk De Whee in Goor. We hebben een heerlijke tuin waar kinderen fijn kunnen spelen.

Mijn kinderopvang

Ik heb ruime ervaring als gastouder en daarnaast ben ik trotse moeder van 2 kinderen en oma van 5 kleinkinderen. Voor mijn kinderopvang vind ik het belangrijk dat kinderen liefdevol worden opgevangen. Dat ze zich welkom en thuis voelen bij mij. Ik geniet er van om volop aandacht aan de kinderen te kunnen schenken en geef er daarom de voorkeur aan om maar een paar kinderen tegelijkertijd op te vangen. Eerlijkheid, beleefdheid en respectvol omgaan met elkaar, vind ik belangrijke aspecten in de opvang.

Wat ik leuk vind om te doen in mijn vrije tijd is; zingen in een koor, wandelen, en winkelen (waar natuurlijk gezelligheid en een terrasje pakken bij hoort).

Beschikbaarheid

Mijn beschikbare opvangdagen zijn van maandag t/m vrijdagmorgen. Tijden in overleg. Ook flexibele opvang is mogelijk. Mijn voorkeur gaat uit naar dagopvang voor de allerkleinsten. Is er een broertje of zusje dat naar de Wiekslag, Puntdak of Albatros school gaat, dan is die opvang door mij ook mogelijk.

Samenwerking
De samenwerking met de Bengel is voor mij een pre. Ze staan je bij, bij eventuele vragen en zijn makkelijk te bereiken.
De cursussen die gegeven worden zijn interessant en passend. Noem daarbij de aandacht en de gezellige middagen voor de gastouders/vraagouders en je weet waarom ik heb gekozen voor “de Bengel”.

Opleidingen
-Kinder-EHBO
-EVC diploma
-MAVO

gastouder goor ans gastouder goor ans

  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)