Gastouder Goor Annette

Voorstellen gastouder Goor Annette
Mijn naam is Annette en ik woon met Marcel in Goor, samen hebben wij twee zoontjes. Juli 2014 ben ik gestart als gastouder. Tijdens mijn werkzaamheden als gastouder geef ik de kinderen opvang in een huiselijke omgeving. In mijn werk sta ik voor flexibiliteit, veiligheid, gezelligheid en ontwikkeling.  Wij wonen in een gezellige buurt en met een fijne ruime tuin waar voldoende speelgelegenheid voor de kinderen is. Zo is er een speeltuin achter onze tuin op een groot veld en kunnen we lopen naar de eendjes.

Mijn kinderopvang
Ik vind het heerlijk om met kinderen bezig te zijn. Het liefst ben ik bezig met seizoensgebonden of feestelijke activiteiten. Zoals herfststukjes maken, sneeuwpoppen bouwen, ijsjes maken en bloemetjes plukken. Daarnaast ben ik ook een voorstander van erop uit gaan, buiten spelen etc. Wat ik belangrijk vind is dat de kinderen zich thuis voelen hier, ik kan erg genieten van een glimlach van een kindje maar vind het ook belangrijk dat ze kunnen spelen.

Reactie vraagouder;  “Hele lieve en leuke gastouder. Doet veel leuke dingen zoals knutselen, maar gaat ook lekker met de kids naar buiten. Mijn dochter gaat er altijd vrolijk naar toe en komt er weer vrolijk vandaan. Echt een toppertje.”
Reactie van kinderen;  “Joepie ik mag weer naar Annette”  –  “Ik vind je zo lief”

Beschikbaarheid
Mijn opvangdagen zijn van maandag t/m donderdag, voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar. Ook naschoolse opvang is mogelijk. Ik ben heel flexibel, in overleg is er heel veel mogelijk.

Samenwerking
Ik ben zeer tevreden over gastouderbureau de Bengel. Ik kan ze heel goed bereiken als ik wat wil weten dan is onze kinderopvang adviseur er altijd. Ik zou de Bengel zeker aanraden aan andere ouders.

Opleidingen
Diploma Helpende Zorg & Welzijn, Autisme training, Jongleren in het verkeer, EHBO

  • Training ieder kind een gezonde start
  • Cursus interactief voorlezen
  • Eigen pedagogisch werkplan
  • Workshop "ontdek de kracht van muziek"
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)
  • Cursus autisme, inzicht in autisme

Profiel fotoProfiel fotoProfiel foto