Gastouder Den Ham Evelien

Voorstellen gastouder Den Ham Evelien
Mijn naam is Evelien, ik ben 25 jaar en ik woon in Den Ham. Ik ben getrouwd met Gijsbert en sinds korte tijd wonen wij in een nieuw huis.  Vanuit dit huis start ik mijn eigen kleinschalige kinderopvang.

Mijn kinderopvangGastouder Den Ham Evelien
In september 2017 start ik met “Kinderopvang De Duizendpoot”. Hiervoor heb ik jaren op een peuterspeelzaal en daarvoor op een kinderdagverblijf gewerkt. Naast mijn baan op de peuterspeelzaal ben ik ook al werkzaam geweest als gastouder bij een vraagouder aan huis.

Werken met (kleine) kinderen is echt mijn passie! Ik vind het heerlijk om kinderen te begeleiden, ze dingen te leren en te zien hoe ieder kind zich op zijn eigen, unieke manier ontwikkelt!

Ik vind het fijn om tijd en aandacht te hebben voor een kind, daarom heb ik ervoor gekozen om aan het werk te gaan als gastouder. Ik vind het belangrijk dat een kind zich fijn en vertrouwd voelt, daarna kan een kind op onderzoek uit en zich ontwikkelen.

De naam van mijn kinderopvang zegt het al: ik ben een duizendpoot. Ik vind het leuk om dingen met kinderen te ondernemen. Lekker naar buiten om te wandelen, te fietsen of naar een speeltuin te gaan. Samen naar de winkel, de bibliotheek of ergens op visite. Binnen vermaken we ons ook prima: heerlijk een boek lezen, knutselen, liedjes zingen, spelletjes doen en samen spelen staan dagelijks op het programma. Uiteraard krijgen de kinderen ook de vrijheid om lekker te doen wat ze zelf graag willen, spelenderwijs ontdekken kinderen de wereld!

Ik woon in de wijk Zuidmaten-Oost, naast de brede school. De peuterspeelzaal en basisscholen zijn dus op loopafstand. Het is een kindvriendelijke buurt met veel speelgelegenheden. In onze grote keuken is genoeg ruimte om lekker te kunnen spelen, daarnaast hebben we een fijne en kindvriendelijke tuin.

Beschikbaarheid
Mijn kinderopvang is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De tijden gaan in overleg met ouders. Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en eventueel oudere broers en zussen.

Opleidingen

  • Sociaal Agogisch Werk Niveau 4
  • VVE voor- en vroegschoolse educatie
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)