Gastouder Beltrum Annette

Voorstellen
Mijn naam is Annette (1959), ik ben gastouder en samen met mijn man Louis runnen wij een kinderopvang in het buitengebied  aan de weg van Groenlo naar Ruurlo. Wij zijn beide van het  `bouwjaar` 1959  (Louis is, naast zijn vaste baan, ook gastouder) Wij zijn  al 5 jaar met heel veel plezier gastouders en proberen de kinderen een `huiselijk` gevoel te geven.

Mijn kinderopvang
In  een verbouwde schuur vangen wij met veel plezier 5 kinderen per dag op.  Onze opvang heeft een grote speelruimte, 6 slaapkamertjes en een keuken. We vinden het belangrijk dat elk kind zich op zijn gemak voelt, zich vertrouwd voelt en de rust en ruimte vindt om zich te ontplooien. We gaan vaak wandelen met de bolderkar of fietsen met de fietskar om zo ook andere dieren te bekijken en lekker buiten te zijn.  Kinderen voelen zich op hun gemak bij ons en als ze een weekje niet geweest zijn, horen we vaak : `ik heb je gemist` of we krijgen foto`s van ouders doorgestuurd met leuke momenten.

Beschikbaarheid
Wij vangen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kinderen op in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.  We zijn heel flexibel met de opvangtijden en in overleg ook in het weekend. Op woensdag zijn wij gesloten.

Samenwerking
We zijn sinds kort bij De Bengel aangesloten. Het contact verloopt heel prettig.

Opleiding
Annette heeft in 2002 haar diploma sociaal pedagogisch werker gehaald en daarna 11 jaar in kinderdagverblijven van Oqido in Eibergen/Rekken gewerkt. Annette is stagebegeleidster van leerlingen van het Graafschap College uit Groenlo, helpende zorg en welzijn. We zijn een erkend leerbedrijf van Calibris. We hebben allebei cursussen gevolgd over kindermishandeling, kinderpsychologie en hebben het Kinder-EHBO diploma. Louis heeft in 2013 zijn diploma Gastouder gehaald.

  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)
  • Erkend leerbedrijf SBB

Profiel fotoProfiel foto