Bezoek onze gastoudermarkt

Zoek je als ouder opvang voor jouw kind, dan wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn. Een gastouder staat voor één op één aandacht, betrokkenheid en een vertrouwd vast gezicht voor jouw kind. Dat klinkt goed! Maar hoe vind jij die lieve en vertrouwde gastouder. Dit kan eenvoudig door je aan te melden bij Gastouderbureau de Bengel. Onze medewerksters kennen alle gastouders persoonlijk. Na een intake gesprek bij jou thuis weten zij welke gastouder het beste bij jou en je gezingsituatie past. Dat dit werkt bewijst de grote klanttevredenheid en het feit dat ouders jarenlang bij een van onze gastouders de kinderopvang afnemen.

Vertrouwde gastouder

Als ouder wil je al wel vast een beeld en een gevoel krijgen bij die ene leuke en vertrouwde gastouder. Dat kan nu bij de Bengel middels de gastoudermarkt. Op de gastoudermarkt staan alleen gastouders die wij persoonlijk kennen.

Wil je echt weten welke gastouder aansluit bij jullie wensen en jouw kind, neem dan contact op met de Bengel voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

frontfoto gastouder eibergen

Gastoudermarkt , Gastouder Inez uit Eibergen