Gastouder Rijssen

werkwijze

Op zoek naar kleinschalige kinderopvang in Rijssen. De beste kinderopvang vind je bij een gastouder. Want gastouderopvang biedt een kind rust, regelmaat en structuur. Eén vast gezicht geeft jouw kind geborgenheid en vertrouwen om zich in zijn eigen tempo te kunnen ontwikkelen. Elke gastouder Rijssen wordt begeleid door haar eigen kinderopvangadviseur. De gastouder zorgt voor jouw kind. De gastouder wordt door ons ondersteunt en begeleid, zo heb je de garantie van een hoge kwaliteit kinderopvang.

Kwaliteit gastouder Rijssen

Gastouder wordt je niet zo maar, zo moet je aan verschillende eisen voldoen.

  • Het juiste diploma hebben
  • Recente Verklaring Omtrent Gedrag
  • Certificaat Kinder-EHBO
  • Handelen volgens het Pedagogisch Beleidsplan

Dit zijn de toetsbare eisen maar veel belangrijker is te weten wie jou gastouder is en wat je van haar kan verwachten. Onze kinderopvangadviseurs kennen elke gastouder persoonlijk. Wil je meer weten over een gastouder Rijssen dan kan zij jou precies vertellen waarom deze gastouder de perfecte match is voor jou en je kind.

Wensen

Als ouder heb je bepaalde wensen ten aanzien van de opvang. Onze kinderopvangadviseuse komt ook graag bij jou thuis! Zo krijgt ze een goed beeld van de thuissituatie van jouw kind(eren). Doordat ze ook alle gastouders en hun situatie kent, kunnen wij de beste koppeling maken voor jou en jouw kind(eren).

Begeleiding en controle

Wij zijn blij als er een match is gemaakt, waarbij kind, ouder én gastouder zich goed voelen. Maar ook daarna zitten wij niet stil. Zo zorgen wij voor een goede begeleiding om te zorgen dat er (ook na de start) een prettige samenwerking bestaat. De kinderopvangadviseur houdt daarom intensief contact met zowel jou als ouder, als de gastouder. Soms is dat even een bezoekje tussendoor, maar je kunt ook rekenen op:

  • een evaluatiegesprek na twee maanden,
  • een jaarlijkse evaluatie van de opvang,
  • de jaarlijkse Risico-inventarisatie Gezondheid en Veiligheid.

Nieuwsgierig welke leuke gastouders wij hebben. Enkele van onze gastouders in Rijssen presenteren zichzelf op onze gastoudermarkt.

Een aantal van onze gastouders gaat nog verder en is zelfstandig ondernemer in de kinderopvang. Dit biedt jou als ouder nog meer. Kleinschalige opvang met een nog hogere kwaliteit van de opvang. Kijk maar eens op de site van Willeke van kinderopvang Rijssen, Kids & Co.

Gastouder Almelo