Gastouder Markelo

werkwijze

Op zoek naar een lieve, leuke en betrouwbare gastouder in Markelo? Kijk dan op onze gastoudermarkt voor een leuke gastouder Markelo! Op de gastoudermarkt stellen onze gastouders zich uitgebreid voor en vertellen meer over hun eigen kinderopvang. Zie je een leuke gastouder Markelo en wil je meer over haar weten? Reageer dan snel, zodat Hilde Schaling, onze kinderopvangadviseur in Markelo, contact met je kan opnemen. Met haar kun je je wensen ten aanzien van de opvang bespreken. Zij kan je nog veel meer vertellen over de gastouder en een kennismaking regelen.

Gastouder Markelo

Hilde komt regelmatig bij de gastouders in Markelo thuis. Zij kent alle gastouders in Markelo persoonlijk. Zij weet hoe de gastouder werkt en wat haar kwaliteiten zijn. Door de jarenlange band met de gastouders kan zij precies aangeven wat jij als ouder kunt verwachten van de gastouder. Waar staat de gastouder voor? Hoe flexibel is ze? Sluit het aan bij jouw wensen? Of te wel is het de beste gastouder voor jouw kind!

Kwaliteit van de kinderopvang

Onze gastouders volgen regelmatig trainingen om de kwaliteit van de opvang te waarborgen en verbeteren. Daarnaast worden er diverse informatieavonden voor onze gastouders georganiseerd. De onderwerpen lopen uiteen van themagericht werken tot inzicht in autisme. Wij zorgen als gastouderbureau ervoor dat de gastouders in Markelo op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de kinderopvang.

Regelmatig kijken wij tijdens de opvang mee. Zo zien wij ook in de praktijk hoe de gastouder met de kinderen omgaat en wat jij als ouder kunt verwachten. Verder evalueren wij de tevredenheid van de opvang bij alle ouders. Zo weten we wat elke gastouder te bieden heeft, hoe haar werkwijze is, en welke kwaliteiten zij in huis heeft.

Gastouderbureau de Bengel staat voor een zeer hoge kwaliteit van kinderopvang. Dit doen wij samen met onze gastouders uit Markelo. Deze kwaliteit garanderen wij. Want je vertrouwt jouw kind niet zomaar aan iedereen toe. Maar zoek je de allerbeste opvang die je kunt vinden. Daarmee helpen wij je graag!

Enkele van onze gastouders in Markelo presenteren zichzelf op: gastouder Markelo

Wil je meer informatie ? Bel ons op: 0547-362205 of  vul het contactformulier in.

Gastouder Almelo