Gastouder Hengelo (OV)

werkwijze

Je vertrouwt jouw kind niet aan iedereen toe, maar je zoekt de allerbeste kinderopvang die er mogelijk is. Bij gastouderbureau de Bengel vind jij de beste gastouder Hengelo voor jouw kind.

  • Jouw kind is uniek
  • Jouw kind verdient het beste
  • Jouw kind is het kostbaarste bezit

Gastouderopvang kenmerkt zich door kleinschaligheid, flexibel en persoonlijke aandacht van de gastouder voor jou kind. Er is maar één leidster en dat is de gastouder. Jouw kind zal zich daardoor snel vertrouwd voelen, en dat is een voorwaarde voor kinderen om zicht goed te kunnen ontwikkelen.

Hoge eisen gastouder Hengelo

Gastouderbureau de Bengel stelt hoge eisen aan haar gastouders. Kinderen leuk vinden is niet voldoende om geschikt te zijn als gastouder, want kinderen zijn meer dan alleen maar leuk. Zo is elk kind uniek en vraagt om een eigen benadering. Het dromerige kind dat geniet van rust en zich goed alleen vermaakt, maar ook het drukke kind dat veel aandacht vraagt en structuur nodig heeft. Onze gastouder voelen en zien de verschillen in de kinderen en weet hiermee om te gaan. Met veel enthousiasme biedt de gastouder aan elk gastkind een warm, sfeervol en veilig thuis.

Veel keus gastouder Hengelo

Een logische keuze is, om te kiezen voor kinderopvang via een gastouder. Maar hoe weet jij als ouder zeker dat je de juiste gastouder hebt gevonden. Onze kinderopvangadviseur in Hengelo, Hélène Lansink, kent al onze gastouders in Hengelo persoonlijk. Zij weet de verschillen tussen de gastouders. De gastouder die het belangrijk vindt om kinderen meer in aanraking te laten komen met de natuur en de gastouder die graag aan de keukentafel knutselt en gezelschapspelletjes speelt. Een voorbeeld van één van onze creatieve gastouders is Ilonka Ketzer.

Maar ook kennen wij de muzikale gastouder en de gastouders die van de opvang echt hun eigen kinderopvang hebben gemaakt. Een aparte ruimte speciaal ingericht voor de kinderopvang. Met een eigen ruimte voor bedjes, speelgoed en een grote buitenspeelruimte. Met alle voordelen van gastouderopvang. Zo zijn er nooit meer dan 6 kinderen tegelijk in de opvang waardoor er alle aandacht is voor jouw kind.

Wil je meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op. Hélène kan je tijdens een vrijblijvende afspraak nog veel meer vertellen over onze leuke gastouders in Hengelo.

Gastouder Almelo