Gastouder Borculo

werkwijze

Gastouder Borculo

Op zoek naar een leuke gastouder Borculo. Bij gastouderbureau de Bengel is er een ruimte keus aan goed opgeleide gastouders. Al onze gastouders hebben veel ervaring en volgen regelmatig diverse bijscholingen.  Van baby- en kindgebaren tot thema gericht werken.

Kwaliteit gastouder Borculo

Dat de opvang van goede kwaliteit is weten wij omdat wij regelmatig bij onze gastouders over de vloer komen. Wij kijken en denken mee met onze gastouders. Wij zien dat de kinderen enthousiast naar de gastouders reageren. Wij zien de leuke werkjes en activiteiten die een gastouder Borculo onderneemt. En wij krijgen dit ook terug alle ouders. Ben jij op zoek naar de leukste gastouder Borculo, kijk dan eens op onze gastoudermarkt.

Richtlijnen

Hieronder een aantal regels van ons pedagogisch beleidsplan. Want ook de gastouder Borculo werkt volgens de richtlijnen van ons bureau.

IK GA GRAAG NAAR MIJN GASTOUDER
Uitgangspunt van gastouderopvang is dat plezier en ontwikkeling van het kind voorop staan. Kind zijn is leuk!

IK HEB WEER FIJN GESPEELD VANDAAG
Spelen stimuleert de sociale en emotionele ontwikkeling van het kind en verbetert de motorisch vaardigheden. Kortom; er moet veel gespeeld worden.

MAMA/PAPA EN MIJN GASTOUDER KENNEN ME HARTSTIKKE GOED
De gastouder verdiept zich in het kind, probeert het te begrijpen. Een goede communicatie met de ouders is hierbij onontbeerlijk. Neem de tijd voor het kind en geniet van de kleine dingen.

IK BEN VEILIG
Het huis van het gastgezin is zo ingericht dat de kans dat een ongeluk kan gebeuren zo klein mogelijk is. Verder moet een kind zich veilig voelen in het tonen van emoties. Doordat een kind zich veilig voelt krijgt het de ruimte zich te ontplooien.

IK WEET WAT WEL EN NIET MAG
De gastouder legt duidelijk uit wat de regels in huis zijn waarom die regels er zijn. Door heldere afspraken te maken leren kinderen de scheidslijnen tussen wat wel en niet mag te herkennen.

Een van onze leuke gastouders in Borculo is Linda, van Opvang Jantje

Gastouder Almelo