Gastouder Wierden Charelle

Voorstellen gastouder Wierden Charelle
Ik ben Charelle, en woon samen met Robert. Ik heb met heel veel plezier gewerkt als leidster op verschillende kinderdagverblijven, maar wil graag meer uren met kinderen werken. Toen de buren van mijn ouders voorstelde om gastouder te worden, hoefde ik hier niet lang over na te denken. Deze ervaring komt mij nu goed van pas. Naast kinderen houd ik ook erg van creatief bezig zijn en volleybal!

Mijn Kinderopvang
By Charelle is een professionele gastouderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar en staat ingeschreven bij het Landelijk Register Kinderopvang (LRKP).
Ik vind het belangrijk dat kinderen hier veel plezier hebben, ontspannen en kunnen ontwikkelen!
Binnen is er genoeg speelruimte voor alle leeftijden. Er is voor alle leeftijden speelgoed aanwezig om de kinderen te vermaken.
Er wordt hier buiten gespeeld in onze achtertuin, op het schoolplein tegen over ons huis, de speeltuinen die vlakbij zijn. Ook gaan we geregeld op pad met de bakfiets of wandelen we ergens heen.

Beschikbaarheid
Ik ben beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 07:00u tot 19:00u. Buiten deze tijden is in onderling overleg ook opvang mogelijk.
Ik haal en breng de kinderen ook van en naar school.

Samenwerking
Ik werk graag samen met De Bengel omdat De Bengel, kleinschalig, betrouwbaar en goed bereikbaar is. De vriendelijke, spontane medewerkers staan altijd voor je klaar om eerlijk
te bemiddelen tussen gastouders en vraagouders en dat vind ik heel erg belangrijk!

Competenties

  • Workshop "de (niet) pratende peuter
  • Training Herkennen en begeleiden van een ontwikkelingsvoorsprong bij het jonge kind (0-4 jaar)
  • Cursus hoogbegaafdheid en hoog sensitief
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)
  • Cursus autisme, inzicht in autisme
  • Erkend leerbedrijf SBB