Gastouder Weerselo José

Voorstellen gastouder Weerselo José

Hallo ouders,

Ik ben José, geboren in 1960, ik woon in Weerselo, in een kindvriendelijke buurt, heb een man, ben moeder van inmiddels vier volwassen kinderen, twee zijn er al de deur uit en twee nog in huis en niet te vergeten oma van twee kleindochters. Zowel mijn man als mijn nog thuiswonende kinderen vinden het ook erg leuk dat ik in huis kindjes opvang, stiekem die uit huis zijn ook.

Ik ben een optimistisch, spontaan en open persoon, met veel aandacht en groot hart voor kinderen.
Toen mijn kinderen naar het basisonderwijs gingen werd het stil in huis, maar mijn buurjongentjes boden uitkomst, daar ging ik op passen.

Mijn kinderopvang
Ik ben dus al heel wat jaartjes werkzaam in de kinderopvang.
Daarna kon ik eigenlijk niet meer zonder dat leven in de brouwerij en het is steeds verder uitgegroeid totdat ik voor mezelf ben begonnen als gastouder, onder de naam gastouderopvang ‘t Wurmke.

De kids zijn mijn lust en mijn leven.
Wat ik belangrijk vind in de opvang is dat de kindjes zichzelf kunnen zijn, dat ze zich veilig voelen en zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.
Ik vang de kinderen op in mijn eigen huis waar ik alle voorzieningen, voldoende speelgoed en uitdaging heb voor kinderen in verschillende leeftijden. Verder zijn er in de buurt speeltuintjes waar ik ook wel eens met de kindjes naar toe ga.

Beschikbaarheid
Ik pas op kindjes van 0 t/m 12 jaar op. Het liefst zou ik ze nog wel langer willen houden, maar ja, dat gaat natuurlijk niet. Ik ben bereid om de kindjes van school te halen en te brengen. Mijn opvangdagen zijn van maandag t/m vrijdag. Verder ben in heel flexibel, en is er heel veel mogelijk in goed overleg.
Als je een keer wilt komen kijken, de deur staat altijd open.

Groetjes José

Opleiding

  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)