Gastouder Vriezenveen Jolanda

Voorstellen gastouder Vriezenveen Jolanda
Mijn naam is Jolanda, (1971), getrouwd en samen met onze 3 kinderen van 16, 14 en 12 jaar wonen wij aan het Oosteinde in Vriezenveen. September 2017 ben ik begonnen als erkend gastouder. Ik vang kinderen op van 0-13 jaar van maandag t/m vrijdag van 06:30 uur tot 18:30 uur. Heeft u voorschoolse opvang, naschoolse opvang of dagopvang nodig informeer gerust naar de mogelijkheden. Omdat ik erkend gastouder ben heeft u mogelijk recht op kinderopvangtoeslag.

Ik heb gewerkt in de kinderopvang bij kinderopvang De Cirkel in Almelo, op diverse kinderdagverblijven en BSO’s. Daarna heb ik een BuitenSchoolse Opvang opgestart in Holten.
Tot eind maart doe ik de overblijf op basisschool de Rehoboth in Vriezenveen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Deze school zit op loopafstand.
Van andere scholen in de buurt kan ik ook kinderen ophalen en/of ze ernaartoe brengen met de auto.

Gastouder Vriezenveen Jolanda    Gastouder Vriezenveen Jolanda    Gastouder Vriezenveen Jolanda

 Gastouder Vriezenveen Jolanda Gastouder Vriezenveen Jolanda Gastouder Vriezenveen Jolanda

Gastouder Vriezenveen Jolanda    Gastouder Vriezenveen Jolanda    Gastouder Vriezenveen Jolanda

Mijn kinderopvang
We wonen in een ruime jaren 30 woning met een extra kamer beneden en een kast met speelgoed voor alle leeftijden. In de tuin zijn schommels en een trampoline aanwezig. Achter in onze tuin hebben we een kippenhok met 3 krielkippen. Kinderen die dit leuk vinden mogen ze voeren.

In mijn vrije tijd wandel en fiets ik regelmatig. Wandelen met kinderen in de Kiddy Bus of fietskar naar het hertenkamp in Vriezenveen om de eendjes brood te voeren en te spelen is iets dat ik graag doe. Met plezier speel ik een spelletje of ga ik creatief bezig.
Koekjes bakken en pizza’s maken vind ik leuke activiteiten. Ik ben ook wel te vinden voor een partijtje voetballen, basketballen of bijvoorbeeld tikkertje. Wij bakken zelf broden en ontbijten zoveel mogelijk samen aan tafel. Kinderen die ‘s ochtends bij ons komen mogen daarom aanschuiven voor een ontbijt. Met persoonlijke wensen wordt rekening gehouden.


Competenties

  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)