Voorstellen:
Hallo ouders,

Mijn naam is Dominique, ik ben 26 jaar oud, ik ben gelukkig getrouwd en woon samen met mijn man aan de Diekjansweg in Rijssen.
Ik ben na mijn vmbo begonnen aan de opleiding pedagogisch medewerker, waarin ik stage heb gelopen op het speciaal onderwijs.
In 2009 heb ik mijn diploma spw 3 behaald en ben ik als activiteitenbegeleidster gaan werken in de ouderen zorg vanwege destijds de baan kansen in de kinderopvang.
Daarna ben ik opnieuw naar school gegaan voor de 1 jarige opleiding doktersassistente, die ik in 2012 heb behaald. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als doktersassistente merk ik dat ik de kinderopvang ontzettend mis. kinderen vind ik leuk, ze zijn zo puur en hebben nog (bijna) niets van de grote boze wereld meegekregen. Kinderen zorgen bij mij voor vreugde en geluk.
Ik heb besloten om verder te gaan als gastouder want het is belangrijk te doen waar je gelukkig van wordt, hiermee komen we gelijk op een punt die ik erg belangrijk vind om een kindje al van kleins af aan mee te geven.


Mijn kinderopvang:

Met heel veel liefde en plezier zal ik uw kindje opvang bieden en hem of haar het gevoel van een tweede huis proberen te geven.
Wat ik belangrijk vind is dat een kind een kind mag zijn, bij mij is het dus vooral een dolle boel en lekker het blije vrije kind mogen zijn!
Lekker dansen, zingen en spelen!!

Persoonlijk ben ik geen voorstander van het uren kijken naar de televisie, maar lekker buiten of binnen spelen samen.
Ik heb dan ook binnen en buitens huis meer dan voldoende speel gelegenheid voor uw kindje.
Samen spelen, samen koekjes bakken, spelenderwijs dingen leren, af en toe een dagje weg.. eventjes een frisse neus halen bij de hertjes of in de speeltuin bij ons om de hoek.. het komt allemaal aan bod!

Uiteraard gelden er regels en nee is 5 minuten later nog steeds nee, samen aan tafel eten en een middag dutje.
Wat ik belangrijk vind is lekker kunnen spelen, je eigen creativiteit en je fantasie de vrije loop laten gaan, daar geniet ik van.
Elk kindje is anders, dat maakt iedereen zo uniek, ik vind het een leuke uitdaging om mij bezig te houden met de ontwikkeling van uw kindje.
Ik zie er naar uit om als gastouder uw kindje(s) een leuke, warme en veilige opvang te bieden.

Beschikbaarheid:
Ik ben 4 dagen per week beschikbaar
Vanaf 07:00 tot max 19:00.
Mocht u toch eerder willen brengen in de ochtend, is dat in overleg mogelijk.

Kinderen van 0-4 jaar zijn bij mij van harte welkom.
Geen haal en brengen service naar school, peuterspeelzaal of iets dergelijks.

Voor actuele beschikbaarheid kunt u het beste even contact opnemen met De Bengel.

Competenties:

Binnenkort ga ik starten met trainingen als: de 4 pedagogische basisdoelen, structureren en grenzen stellen, rouwverwerking bij kinderen en baby compleet.

  • Diploma doktersassistente niveau 4
  • SPW niveau 3
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)