Gastouder Rijssen Braakmanslanden

Voorstellen gastouder Rijssen Braakmanslanden
Sinds 2007 ben ik gastouder (1975) in de wijk Braakmanslanden. Hier woon ik met veel plezier met onze twee dochters, mijn man en onze Jack Russel. Ik heb veel ervaring en ben heel flexibel qua dagen en tijden. Ik ben gastouder geworden omdat kinderen mijn passie zijn en ik ontzettend van ieder kind, uniek als ze zijn, kan genieten. Wij wonen in een gezellige buurt met een fijne tuin waar voldoende speelgelegenheid voor de kinderen is. Zo is er ook een speeltuintje dichtbij.

Mijn kinderopvang
Elk kind is anders en daarom vind ik gastouder zijn zo leuk. De kinderen spelen gezellig bij ons in de kamer en keuken. Buiten spelen doen ze graag. Binnen lezen we voor, doen we spelletjes en knutselen we. De kinderen mogen ook een warme maaltijd mee eten in overleg.

Wat ik belangrijk vind is gezelligheid en een kind laten zijn wie ze zijn. Ik kan erg genieten van de ontwikkeling van een kind maar vind het ook belangrijk dat  ze zichzelf zijn en zich vertrouwd en thuis bij mij voelen. Bij mij in de opvang mogen ze zelf beslissen waar ze mee willen spelen of wat ze aan activiteit willen doen. Kinderen wil ik graag meegeven dat ze hun eigen ik ontwikkelen, dat ze zichzelf kunnen en mogen zijn.   De activiteiten die ik aanbied zijn bijv. binnen en buiten spelen, knutselen, naar de kinderboerderij.

Beschikbaarheid
Ik bied flexibele opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar op alle werkdagen. Als ik kinderen naar school moet halen en/of brengen dan is dit mogelijk voor de Salto en/of Constantijnschool. Voor mijn actuele beschikbaarheid kan je het beste contact opnemen met de kinderopvangadviseur.

Samenwerking
De samenwerking met De Bengel vind ik geweldig. Voor vragen, advies enz. kan ik steeds bij ze terecht. Ook bieden ze veel lezingen en cursussen aan zodat de gastouder zich optimaal kan blijven ontwikkelen.

Diploma

  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)
  • Cursus autisme, inzicht in autisme
  • Workshop "baby- en kindergebaren"