Voorstellen Gastouder aan huis Aylin

Gastouder aan huis AylinMijn naam is Aylin Bas (1993). Een flexibele, doorzettende, gezellige en zorgzame vrouw. Woonachtig in Rijssen ik woon al vanaf mijn 18e op mezelf. Ik heb de opleiding sociale maatschappelijke dienstverlening niveau 4 met alle plezier afgerond. Hiervoor heb ik de opleiding pedagogische medewerker gevolgd.

Naast studeren heb ik verschillende oppasadressen gehad wat ik met veel plezier deed. Het waren allemaal kinderen van verschillende leeftijden. Van kinderen krijg ik energie en tijd doorbrengen met kinderen maakt mij gelukkig. Ik heb ook ervaring met kinderen met lichtverstandelijke beperking(en). Ik trek ook altijd waar ik kom kinderen aan. Na zoveel jaren mis ik het om te werken met kinderen ondanks dat ik in mijn vrije tijd altijd met mijn nichtjes van 2 en 4 jaar tijd doorbreng.

Wat ik belangrijk vind is dat een kind niet te vaak of te lang achter de iPad zit of tv kijkt. Hoe ik met kinderen te werk ga verschilt per kind en per regels. Ik speel mee alsof ik ook een kind ben maar ik blijf consequent. Ook geef ik ze de mogelijkheid om alleen te spelen of samen te spelen met een ander kind omdat ik het belangrijk vind dat een kind creatief kan worden door te bedenken wat hij/zij dan moet doen.

Competenties

  • Opleiding sociaal maatschappelijk dienstverlening niveau 4
  • Opleiding pedagogisch medewerker
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)