Gastouder Noordijk Hermanda

Voorstellen gastouder Noordijk Hermanda
Hallo, mijn naam is Hermanda (1969) ik ben getrouwd en heb 2 kinderen, een zoon en een dochter. Wij zijn woonachtig in Noordijk, in een zeer kindvriendelijke buurt.

Mijn kinderopvang
Sinds 2009 ben ik gastouder en geniet erg van het oppassen van kinderen.  Vanaf 1 januari 2012 ben ik ingeschreven als zelfstandig ondernemer.  Ik ben gastouder geworden omdat ik graag voor mijn eigen kinderen thuis wilde zijn.  Inmiddels zijn mijn eigen kinderen al groter, dus nu is het gewoon leuk om verschillende kinderen van verschillende leeftijden op te vangen. De kinderen brengen de dag door in huiselijke sfeer met de nodige structuur. Ik probeer elke dag met de kinderen naar buiten te gaan. Wij beschikken over een ruime tuin, voorzien van diverse speeltoestellen.

Beschikbaarheid
Op dit moment heb ik kinderen in de leeftijd van 0 tot 8 jaar. Mijn voorkeur gaat uit naar kinderen vanaf 0 jaar, maar oudere kinderen tot en met 12 jaar zijn ook welkom. Ik ben erg flexibel en er is in onderling overleg veel mogelijk m.b.t. de opvanguren en het tarief.  Heeft u vragen of interesse dan kunt u contact opnemen met Gastouderbureau De Bengel (Gitte Lansink).

Samenwerking
Ik werk samen met gastouderbureau De Bengel in Markelo. Zij verzorgen naast de bemiddeling, ook alle administratieve zaken, zoals de contracten, facturatie en incasso, en beiden een scala aan workshops, lezingen en cursussen.

Opleiding
Ik ben gediplomeerd pedagogisch medewerker, in het bezit van het diploma kinder EHBO en gecertificeerd in “inzicht in autisme” en als zodanig ingeschreven bij de Gemeente Berkelland als erkend gastouder.

  • Workshop "de (niet) pratende peuter
  • Training ieder kind een gezonde start
  • Eigen pedagogisch werkplan
  • Workshop "ontdek de kracht van muziek"
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)
  • Cursus autisme, inzicht in autisme
  • Workshop "baby- en kindergebaren"

Profiel fotoProfiel fotoProfiel foto