Gastouder Nijverdal Barbara

Voorstellen gastouder Nijverdal Barbara
Mijn naam is Barbara, ik woon met mijn 2 nog thuis wonende kinderen van 16 en 20 jaar in Nijverdal en al jaren ben ik met veel plezier gastouder.
Wij wonen in een gezellige buurt (in de Kruidenwijk) en met een fijne ruime tuin waar voldoende speelgelegenheid voor de kinderen is. Zo is er veel speelgelegenheid in de omgeving. Wij wonen in een rustige straat waar alleen bestemmingsverkeer is.

Mijn kinderopvang
Elk kind is anders en daarom vind ik gastouder zijn zo leuk. De kinderen spelen in de woonkamer dus gewoon huiselijk , waar ik echt van alles onderneem met de kinderen. Zoals voorlezen, spelletjes doen en knutselen. Wij hebben een ruime tuin en er wordt dan ook veel buiten gespeeld. Ook hebben wij een lieve hond en kat. Ik ben in het bezit van een auto dus kan de kinderen halen en brengen naar school. Ook heb ik regelmatig stagiaires die mee werken in de opvang.

Ik vind dat elk kind zich zelf moet kunnen zijn en ze kunnen met al hun probleempjes en verhaaltjes en alles wat ze kwijt willen bij mij terecht. We gaan regelmatig wandelen, spelletjes, heerlijk buiten spelen en als het weer het toelaat naar het bos.

Beschikbaarheid
Mijn opvangdagen zijn van maandag tot vrijdag. Kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar, ben flexibel en de uren zijn in overleg.

Samenwerking
De communicatie met De Bengel gaat uitstekend. Bij vragen kun je altijd bij hen terecht en mochten zich problemen voor doen dan zijn ze altijd bereikbaar.

Opleidingen
Diploma Helpende Welzijn 2, Certificaat Eerste Hulp aan Kinderen, Erkend leerbedrijf Calibris

  • Workshop "de (niet) pratende peuter
  • Workshop "ontdek de kracht van muziek"
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)
  • Kiki training, kansen in kinderen
  • Workshop "baby- en kindergebaren"
  • Erkend leerbedrijf SBB

Profiel fotoProfiel fotoProfiel foto