Voorstellen gastouder Nijverdal Anita
Mijn naam is Anita en ik ben 24 jaar oud. Ik woon samen met mijn man, zijn zoon van 4 en onze kleine man die juli 2018 geboren is, in de Kruidenwijk. Ik heb tot aan mijn verlof altijd gewerkt als pedagogische medewerker binnen de kinderopvang. Omdat ik graag meer tijd wil doorbrengen met de kinderen en een nieuwe uitdaging aan wil gaan, heb ik besloten om vanaf september vanaf huis te gaan werken.
Wij wonen in een kindvriendelijke straat, met aangrenzend aan ons huis een speeltuin met bos. We hebben een fijne tuin met een speelhuis, zandbak, schommels en genoeg buitenmateriaal om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Wij beschikken binnen ons huis over verschillende ruimtes, waar ik zowel samen als de kinderen alleen kunnen spelen en bezig kunnen zijn met vrij spelen en of gerichte activiteiten.

Mijn kinderopvang:
Ik werk graag aan de hand van gerichte thema’s, daar speelt de belevingswereld van de kinderen een grote rol in. Door het creëren van een huiselijke sfeer, het kijken naar het kind als individu en het inspelen op de belevingswereld, hoop ik elk kind op zijn of haar manier te kunnen stimuleren in de ontwikkeling. Je kunt hierbij denken aan zindelijkheidstraining, doormiddel van een stickerkaart. Ik vind communicatie met de ouders en verzorgers ook erg belangrijk hierin. Kinderen krijgen een boekje van mij, zodat ik voor ouders een verhaaltje kan opschrijven en ouders voor mij ook dingen kunnen opschrijven. Ook vind ik het leuk om af en toe een foto in het boekje te plakken, zodat de kinderen en ouders voor later nog een aandenken hebben. Verder hou ik van warmte, gezelligheid en probeer ik kinderen een 2de huis te bieden.

Gastouder Nijverdal Anita Gastouder Nijverdal Anita Gastouder Nijverdal Anita Gastouder Nijverdal Anita

Beschikbaarheid
Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 07:00u tot 18:00u. Alle dagen ( m.u.v. nationale feestdagen). Andere opvanguren in overleg mogelijk.

Samenwerking
Gastouderbureau De Bengel is zeer professioneel in het begeleiden van mij in waar nodig en staan altijd klaar wanneer ik vragen heb. Het personeel van het gastouderbureau is zeer betrokken en behulpzaam, wat de samenwerking erg prettig maakt. Dit is voor mij als gastouder erg fijn.

Opleidingen

  • Diploma onderwijsassistent niveau 4
  • Workshop/cursus TINK "taal en interactieve vaardigheden"
  • SPW niveau 4
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)