Gastouder Hellendoorn Michelle

Voorstellen gastouder Hellendoorn Michelle
Mijn naam is Michelle en ik woon met mijn vriend Niek in Nijverdal, op de grens van Hellendoorn. Wij hebben ook twee huisgenootjes, 2 katten. Waarvan er eentje beneden loopt en die visite erg gezellig vind. Ik heb al 3 jaar ervaring als Gastouder. Daarvoor heb ik de opleiding Pedagogisch Medewerker gevolgd. En stage gelopen bij een Kinderdagverblijf, Peuterspeelzaal en BSO.  Na mijn opleiding ben ik als Gastouder begonnen, omdat ik toch erg graag met kinderen wou werken. Wat een voordeel is als Gastouder, het is kleinschalig dus je kunt ieder kind voldoende persoonlijke aandacht geven.

Wij wonen in een gezellige buurt en met een fijne ruime tuin waar voldoende speelgelegenheid voor de kinderen is. Hier zijn nog plannen voor, bijvoorbeeld een zandbak. Maar ook is er de mogelijkheid lekker het bos in te gaan, want dit is haast onze achtertuin.

Mijn kinderopvang
Mijn Gastouderopvang is gewoon lekker in ons huis, zodat je echt een huiselijke sfeer hebt. Hier kunnen we van alles ondernemen, spelen, lezen en natuurlijk naar buiten. Hoe ideaal is het met het bos als ‘achtertuin’.  Wat ik belangrijk vind is dat kinderen zich op hun gemak voelen, en lekker zichzelf kunnen ontwikkelen en natuurlijk spelen. Ik kan erg genieten van de ontwikkelingen, en zeker als je deze als Gastouder kunt mee maken.  maar ook bepaalde uitspraken van kinderen en ze hebben natuurlijk een super leuke fantasie! Activiteiten doen met de kinderen vind ik ook erg leuk en ze kunnen er ook nog wat van leren, zoals knutselen, het bos in, lezen enz. Ouders waren erg tevreden over mij,  er werd gezegd een echte aanrader. Consequent, correct, vriendelijk, en heel warm als persoon. Ook zei een kindje waar ik weg ging: Ikke Telle heel erg missen! De oudste zei al eens:  Ik vind het jammer dat je niet bij ons woont, dan konden we elke dag spelen!’ Zoiets te horen is zo mooi, en wordt je toch wel stil van.

Beschikbaarheid
Ik ben 5 dagen per week geopend, voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar.
De openingstijden zijn van 7:00 uur tot 18:00 uur, overleg is zeker mogelijk. Ik ben namelijk erg flexibel ingesteld.
Ook is er bij mij een mogelijkheid voor BSO opvang van broertjes en/of zusjes.

Samenwerking
Waarom ik voor Gastouderbureau de Bengel heb gekozen ? Ik vind dat je heel veel en duidelijk uitleg krijgt over de gang van zaken, wat zij voor je kunnen betekenen en hoe ze werken. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt en wat eventuele mogelijkheden zijn voor nu en voor in de toekomst. Ik vind dat je meteen een positief gevoel krijgt over dit gastouderbureau, en dat is als Gastouder maar ook al ouder erg belangrijk! Je kunt altijd voor vragen bij De Bengel terecht.

Opleidingen
–          Diploma voor Pedagogisch Medewerker
–          EHBO voor kinderen

gastouder Hellendoorn Michelle     Gastouder Hellendoorn Michelle     Gastouder Hellendoorn Michelle

  • SPW niveau 3
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)