Gastouder aan huis Lisanne

Voorstellen
Mijn naam is Lisanne (1992) en ik woon in Raalte.

Mijn Kinderopvang
Het lijkt me erg leuk om als gastouder (gastouder aan huis Lisanne) bij een gezin te mogen op passen, bij voorkeur in Nijverdal. Ik vind het erg leuk om met kinderen om te gaan en ze wat te leren. Ik zorg voor leuke activiteiten die passen bij de leeftijd van de kinderen.
Ik vind het zelf heel belangrijk dat je als gastouder dezelfde regels hebt als de ouders en dat er dus ook duidelijke afspraken zijn. Ook vind ik het belangrijk dat je eerlijk en open bent tegen de kinderen en dat de kinderen het leuk vinden dat je komt.
Het lijkt me een leuke en leerzame uitdaging om via de Gastoudermarkt van Gastouderbureau De Bengel een opvang gezin in bij voorkeur Nijverdal te krijgen, waar ik als gastouder aan huis kan starten.

Beschikbaarheid
Ik ben op de maandag, de dinsdag, de woensdag, de donderdag en de vrijdag beschikbaar. Ik vind het niet erg om ook af en toe een keer een avond op te gaan passen.

Samenwerking
De samenwerking met De Bengel beschouw ik als een welkome service: zij dragen zorg voor een professionele bemiddeling maar ook voor zaken als scholing, betaling en houden je op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Zo kun je je als gastouder echt op de kinderen richten en blijft ook een goede relatie tussen gastouder en vraagouder gewaarborgd.

Opleidingen
Pedagogisch medewerker, Onderwijsassistent en momenteel bezig met de zelfstudie Pedagogiek.