Gastouder Neede Evelien

Voorstellen gastouder Neede Evelien
Ik ben Evelien (1971) en samen met mijn man, zoon en dochter wonen we in Neede. Ons huis is opgesplitst en mijn moeder woont gezellig naast ons. Daarnaast zijn we geregeld op de camping in Markelo waar we in de weekenden en vakanties veel vertoeven.

Ik heb jaren op een kinderdagverblijf gewerkt, maar sinds 2010 ben ik gastouder geworden, zodat ik kinderen in een huiselijke sfeer kan opvangen in mijn eigen gezin. Bij ons in huis zijn we helaas bekent met erg veel allergieën, dit betekent dat we als huisdieren alleen vissen en garnalen hebben. Ook wordt ons huis zoveel mogelijk stofvrij gehouden.

Mijn kinderopvang
Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Bij mij spelen kinderen veel buiten. Want (buiten)spelen is goed voor de sociale contacten, de fantasie, de creativiteit, de motorische vaardigheden en het zelfvertrouwen. Om ons huis is er voor en achter de woning volop speelruimte. Maar ook binnen kunnen kinderen lekker knutselen, bouwen met blokken of kartonnen dozen. Samen een spelletje doen of even lekker niks na een dag school. Ik vind het ook erg leuk om met de kinderen te wandelen. Vooral de herfst en winter is heerlijk lekker door de herfstbladeren of sneeuw. In de zomer lopen we heerlijk naar de speeltuin. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en samen met de ouders te kijken wat een kind nodig heeft. Ik geniet van de kleine dingen, samen plezier maken.

Beschikbaarheid
Kinderen van 0 tot 12 jaar zijn welkom en kunnen bij komen spelen op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Mijn kinderen zitten op basisschool de Marke, dus BSO opvang en halen en brengen naar De Marke is bespreekbaar.

Samenwerking
De samenwerking met De Bengel ervaar ik als zeer prettig. Ze adviseren, ondersteunen en bemiddelen. Het persoonlijke contact is erg prettig. Bij hen kan ik terecht met vragen over scholing en pedagogische aanpak en De Bengel bewaakt en verzorgt de betalingen. Zo kan ik met als gastouder optimaal richten op de kinderen.

Opleiding,
MBO verzorgende, Vooropleiding kapster/schoonheidsspecialiste, MBO-AB, Kinder-EHBO

  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)

Profiel fotoProfiel fotoProfiel foto