Gastouder Markelo Marianne

Voorstellen gastouder Markelo Marianne
Hallo, mijn naam is Marianne en ik woon samen met mijn gezin net buiten de bebouwde kom van Markelo. Wij zijn echte buitenmensen en houden van de natuur. Ik kom uit een groot gezin en heb mijn hele leven al kinderen om mij heen. Het is heerlijk om met ze bezig te zijn, samen dingen te leren en te ontdekken.

Mijn kinderopvang
Onze woonboerderij staat op een paar minuten afstand van het dorp. We hebben heerlijk de ruimte om te spelen en te ontdekken. Op ons erf lopen een aantal katten en kippen rond. In de wei staan een paar zeer lieve knuffelpony’s.

De kinderen kunnen hier genieten van de rust en de ruimte. Lekker buiten spelen en voor de dieren zorgen, maar ook rustig een boekje lezen of een spelletje doen. Ik vind het erg leuk om de kinderen spelenderwijs verschillende vaardigheden te leren.  Naast het samen spelen vind ik het belangrijk dat de kinderen leren om zelf te spelen. Bij ons staat de televisie nagenoeg niet aan.

Wat ik te bieden heb is naast de rust en de ruimte; structuur, liefde, aandacht, geborgenheid en veiligheid. Vanuit mijn christelijke overtuiging breng ik normen en waarden over, waaronder de liefde voor elkaar en voor de natuur. De kinderen die hier komen voelen zich op hun gemak en genieten samen met ons van ons mooie plekje. Het is voor mij belangrijk dat de kinderen zich hier thuis voelen en weten dat ze mogen zijn wie ze zijn.

Beschikbaarheid
Mijn opvangdagen zijn in overleg. Afhankelijk van de beschikbaarheid kan ik flexibel opvang bieden.

Samenwerking
De samenwerking met gastouderbureau ‘De Bengel’ verloopt zeer goed: met name de enthousiaste medewerkers zorgen voor een prettige omgang.

gastouder markelo marianne  Gastouder Markelo Marianne  gastouder markelo marianne

Opleidingen

  • Workshop "de (niet) pratende peuter
  • Diploma gastouder
  • Training Herkennen en begeleiden van een ontwikkelingsvoorsprong bij het jonge kind (0-4 jaar)
  • Cursus interactief voorlezen
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)
  • Cursus autisme, inzicht in autisme