Gastouder Markelo Francis

Voorstellen
Gastouder Francis wordt gerund door Francis, deze 53 jarige, moeder van 3 kinderen, werkt al 18 jaar als gastouder. Sinds kort is ook  haar 20 jarige dochter Lara als gastouder werkzaam. Lara is net klaar met de opleiding SPW4 en voldoet net als Francis aan alle wettelijke eisen. We wonen in Markelo in een vrijstaand huis met een grote tuin.  Dichtbij is een speeltuin met een voetbalveldje.

Mijn kinderopvang
Wij werken met heel veel plezier in de kinderopvang. Vele kinderen en ouders hebben hier het flexibele gastouderschap mogen ervaren.  Door de veranderingen in de maatschappij, dient de kinderopvang flexibel  te kunnen worden geregeld en dat is bij ons mogelijk. Alles in overleg natuurlijk.

Beschikbaarheid
We hebben ’ s morgens nog plek op alle dagen en verder hele dagen plek op de woensdag, donderdag en vrijdag. We verzorgen nu de opvang voor kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 11 jaar. Doordat we het samen doen zijn we heel erg flexibel.  We vinden het leuk om te knutselen en spelletjes te doen met de kinderen. En voor de oudere kinderen is er altijd een rustige plek om huiswerk te maken.

Samenwerking
Wij werken met veel plezier samen met Gastouderbureau De Bengel. Zij ondersteunen ons met opleiding, lezingen en juridische zaken, zodat we op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen binnen de kinderopvang en kunnen blijven voldoen aan de wettelijke eisen. Daarnaast zijn wij voor mbo-studenten een erkend leerbedrijf en kunnen studenten een praktijkplaats aanbieden. We voldoen aan de erkenningscriteria die Calibris, het kenniscentrum voor leren in de praktijk in Zorg, Welzijn en Sport, voorschrijft.  Het blijft altijd moeilijk om uw kind tijdelijk over te dragen aan anderen, maar bij Gastouder Francis is uw kind in vertrouwde handen.

De welzijn van uw kind, onze zorg !

  • Workshop "de (niet) pratende peuter
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)
  • Workshop "baby- en kindergebaren"
  • Erkend leerbedrijf SBB

Profiel fotoProfiel fotoProfiel foto