Gastouder Lochem Greet

Voorstellen gastouder Lochem Greet
Mijn naam is Greet en ik woon met mijn man en 2 dochters van 7 en 4 jaar in Lochem. Ik ben sinds kort gestart als gastouder.
Ik heb 18 jaar bij een drogisterij keten gewerkt en nu wil ik graag de overstap maken naar gastouder,  omdat ik het opvoeden van, spelen met en oppassen op kinderen heel erg leuk vind.
Wij wonen in een gezellige buurt en met een fijne ruime tuin waar voldoende speelgelegenheid voor de kinderen is. Zo is er een trampoline, speelhuisje en een glijbaan en nog genoeg ruimte om te spelen met ballen, loopauto’s en traptrekker.

Gastouder Lochem Greet  Gastouder Lochem Greet gastouder Greet Lochem gastouder Lochem Greet

Mijn kinderopvang
Elk kind is anders en daarom vind ik gastouder zijn zo leuk. Voor de opvang heb ik een speciale ruimte ingericht, waar ik echt van alles kan doen samen met de kinderen. Zoals voorlezen, spelletjes doen en knutselen.

Wat ik belangrijk vind is structuur en regelmaat. Ik kan erg genieten van een beetje baldadigheid,  zingen, dansen, knutselen en spelen. Maar ik vind het ook belangrijk dat er geluisterd wordt en dat je elkaar met respect behandeld, ondanks een eventuele andere geloofsovertuiging. Ik wil de  kinderen graag geborgenheid,  zelfstandigheid en zelfverzekerdheid meegeven.

Wanneer een oppas kind jou per ongeluk “mama” noemt, geeft dat toch een heel goed en voldaan gevoel. Dan betekend dat, dat hij/zij zich bij jou op zijn/haar gemak voelt.

Beschikbaarheid
Mijn opvangdagen zijn maandag t/m donderdag. Voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. De tijden zijn in overleg en kunnen flexibel zijn, omdat ik weet dat niet elk beroep werktijden van 8-17 heeft.

Opleiding

  • Certificaat meldcode kindermishandeling
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)