Gastouder Lochem Dagmar

Voorstellen
Ik ben Dagmar en woon samen met mijn partner Roel en 5 jarige dochter Lisa in Lochem. Ik heb tien jaar met veel plezier in de kinderopvang gewerkt. Door de terugloop van kinderen in het kinderdagverblijf en de zorg voor mijn dochter heb ik 1,5 jaar geleden besloten om voor mijzelf te beginnen. Hier heb ik absoluut geen spijt van. Door de kleinschaligheid bouw ik veel meer op met de kinderen en ouders. De kinderen komen met veel plezier bij mij thuis en kunnen zichzelf zijn, wat de ontwikkeling ten goede komt. In de buurt is er van alles voor de kinderen te doen. We gaan regelmatig naar de speeltuin, het schoolplein en het bos. Indien mogelijk maken we uitstapjes met de auto naar bijvoorbeeld de kinderboerderij. Ook kunnen de kinderen zich prima vermaken in de tuin, waar een glijbaan, trampoline, kleine wip wap en in de zomer een zwembad staat.

Mijn kinderopvang
Ik verzorg de opvang bij mij thuis, lekker huiselijk. Wat ik het allerbelangrijkste vind is dat de kinderen het naar hun zin hebben en graag komen. Bij de allerkleinste staat natuurlijk een liefdevolle verzorging voorop. Ik zing liedjes met de kinderen, knutsel en lees de kinderen voor. Eten en drinken doen we samen aan tafel en bij mooi weer buiten. Ik daag de kinderen uit om zelf dingen uit te proberen en stimuleer daarmee de ontwikkeling. Het staat voorop dat ze er aan toe moeten zijn en dat ze er plezier in hebben. Verder is er voldoende tijd om lekker zelf te spelen en gaan we er regelmatig op uit.

Beschikbaarheid
Mijn opvangdagen zijn maandag, dinsdag donderdag en vrijdag. Ik werk in principe van ’s morgens 7 uur tot ’s avonds 6 uur, maar in overleg is heel veel mogelijk.

Samenwerking
De samenwerking met De Bengel ervaar ik als heel prettig. Ik kan ze altijd bellen en indien nodig komt mijn kinderopvangadviseur langs. Een half jaar geleden ben ik zelfstandige geworden en hier hebben ze voor mij een adviserende rol in gehad.

Opleidingen
SPW 3 Diploma, MDGO VZ ( stage in de kraamzorg ) Diploma, Kinder EHBO Diploma

  • Lezing kriebels in je buik
  • SPW niveau 3
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)

Profiel fotoProfiel fotoProfiel foto