Gastouder Lochem Angela

Voorstellen gastouder Lochem Angela
Ik wil me graag even aan u voorstellen. Mijn naam is Angela 42 jaar en ben getrouwd met Frank. We hebben 2 kinderen; Guus van 6 jaar en Maud van 3 jaar. We wonen in Lochem.

Mijn kinderopvang
Ik heb 21 jaar in de kinderopvang gewerkt met kinderen van 0 tot 4 jaar. Ik wilde heel graag kleinschaliger gaan werken en daar is gastouder zijn een heel mooi voorbeeld van. Onze zoon en dochter zaten ook bij een gastouder waar ze met heel veel plezier naar toe gingen en door die ervaring dacht ik….dat wil ik ook!!! Korte lijnen en veel persoonlijke aandacht voor kind en ouder. Een plek waar kind een kind kan en mag zijn, zichzelf ontwikkelen op het tempo dat je zelf aangeeft, hulp krijgt waar dat nodig is, de verzorging en aandacht krijgt, samen knutselen, samen spelen, samen wandelen, buiten spelen, samen eten en rustig kunnen slapen.

Beschikbaarheid
Mijn opvangdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag van 7:00 tot 18:00 uur. Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Voor actuele beschikbaarheid, vraag mijn kinderopvangadviseur (Hilde)

Samenwerking
Ik ben ontzettend goed geholpen door Gastouderbureau de Bengel met opstarten van mijn gastouder worden/zijn. Ik kende Gastouderbureau de Bengel al doordat mijn kinderen ook bij een leuke gastouder hebben gezeten via de Bengel.

Opleidingen
Agogisch werk (nu spw 3)
Kinder EHBO

  • Lezing kriebels in je buik
  • SPW niveau 3
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)